[]

troll parti nasıl kuruluyor :)

www.alparti.org.tr bu siteyi gördüm de geçrek gerçek parti.İl teşkilatı var mı yok mu ? Kongre yapıyor mu ,siteye bak cep tel var ? Adam nasıl olurda boyle saçma salak br şey yapar ?




 
troll parti değil, işçi partisi gibi emep gibi bir şey. diğerlerinden bir farkı yok, seçime katılacak olsaydı dikkat çekerdi bariz ama.


  • groundhog day  (29.01.14 19:09:26) 
seçime katılma sanıldığı kadar kolay bir şey değil küçük partiler için. zira

MADDE 36 - (Değişik: 3420 - 31.3.1988) Siyasî partilerin seçimlere katılabilmesi için illerin en az yarısında oy verme gününden en az altı ay evvel teşkilat kurmuş ve büyük kongrelerini yapmış olması veya Türkiye Büyük Millet Meclisinde grubu bulunması şarttır.

Bir ilde teşkilatlanma, merkez ilçesi dahil o ilin ilçelerinin en az üçte birinde teşkilat kurmayı gerektirir.
  • antonin artaud  (29.01.14 19:18:32) 
seçime katılıyor zaten.


  • doxanikee  (29.01.14 19:22:16) 
  • kingbulva  (29.01.14 19:25:59) 
konuyla alakasiz ama aklima "davulu delen jaguar"partisi geldi..


  • 1917  (29.01.14 19:34:25) 
doxanikee, seçime katılmıyor. alternatif parti katılıyor seçime:)


  • groundhog day  (29.01.14 19:47:29 ~ 19:47:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.