[]

Karlar Ülkesi?

bu animasyonu duymuşsunuzdur.
bu akşam 10 yaşındaki kardeşimi sürpriz olarak bu filme götürmeyi düşünüyorum. ancak doğduğundan beri özellikle hollywood çıkması filmlere taşıdığı mesajlardan ötürü dikkat ederim; ona göre seçer götürürüm kardeşimi filmlere. (özellikle çocuk yaşta bu gibi filmlerin taşıdığı mesajlara çok önem veriyorum. izlediğim, çocuklara yönelik çoğu hollwood çıkması vizyon filmlerinde de cinsiyetçilikten tut tüketimle mutluluğu şartlayan birçok mesaj var. bunlardan beslenmesini istemiyorum.)

velhasılı, kardeşim epey sıkılmış vakitte. yaşadığımız yerde de gidilecek başka bir şey yok. sizce nasıl bir film? çok rahatsız edici şeyleri yoksa götüreceğim çocuğu.

dn: kendisi her türlü mutlu olacak zaten film için.

 
Filmi bilmiyorum, kardesinizi olumlu anlamda yonlendirmeniz iyi ama bence goturun eger iyi hissedecekse. Filmde olumsuz gordugunuz bi sey varsa onun anlayacagi turden sohbet edebilirsiniz film sonrasi. Yapabilecek daha guzel bi seyiniz yoksa gidin bence.


  • nathanieltroy  (29.01.14 18:47:08) 
izledim ben.
eğlenceli bir çocuk filmi. konusunda da göze batan bir mesaj kaygısı almadım. daha çok iki kız kardeş arasındaki ilişki üzerinden ilerliyor film. tahmin edeceğiniz üzere küçük olanı uçarı, sevgi dolu, ele avuca sığmayan bir karakter, büyük kız kardeş de tam tersi, ağır başlı bir tip. küçük kardeş ablasının buzlarını kırmaya çalışıyor. öyle işte :)

  • yons  (29.01.14 20:26:44) 
Çok güzeldi ben kızımı götürdüm o da bayıldı. Bence mesajları da çok müspet. Eski disney prensesleri gibi değil şimdiki karakterler, kızlar güçlü, akıllı, erkekler kurtarıcı değil, zengin yakışıklı prens iyi demek değil, kendi halinde çalışan, soylu olmayan dürüst erkekdaha iyi olabilir. Kardeş sevgisine değinilmiş bir de, o yüzden muhakkak gidin.


  • urasil  (29.01.14 22:23:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.