[]

turk dizisi izleme sitesi

selam arkadaslar.
milyon kere soruldu bu soru biliyorum ama simdi kriterler biraz farkli.

turkce ogrenmeye calisan yabanci bir arkadasa, yabancidiziizle1.com u onerdim. turkce altyazili izlemek dilini gelistirmek icin faydali olur diye. epey de hosuna gitti fikir ama, telafuzunu da gelistirebilmek adina ve turk kulturu vs de ogrenmek icin turk dizisi izlemek istiyormus.

hic turk dizisi izlemedigim icin ne onerebilecegim bir dizi geldi aklima ne de derli toplu bir site.

bir tek leyla ile mecnun'u biliyorum cok popular oldugunu ama hic izlemedim. bi amerikali icin cok mu absurd olur bu dizi?

bana bikac turk dizisi ve guzel bir site onerebilir misiniz lutfen.

kurtlar vadisi diyene iranda suikast duzenlensin insallah...

 
leyla ile mecnun ona "saçma" gelebilir, esprilere anlam veremez gibime geliyor..

ddizi.com var;

izleyebileceği diziler (bence) ezel, aşk-ı memnu, kuzey güney, merhamet. suikast düzenleyeceksin gerçi ama kurtlar vadisi de yardımcı olur arkadaşa dili açısından (ağır ağır konuşmalar falan). ayrıca madem hiç türk dizisi izlemedin, kurtlar vadisine niye bu kadar ön yargılısın merak ettim. osman sınav zamanındaki kv oldukça iyidir.
  • brotha b  (29.01.14 17:38:34) 
Uzun süredir Türk dizisi seyretmiyordum uzunluğundan dolayı, bu sene aramızda kalsın izliyorum, aile dizisi, komedi, 1-2 kişi şive konuşuyor gibi ama diğer konuşmalar normal, tavsiye ederim


  • mea maxima culpa  (29.01.14 17:39:00) 
Aşk-ı memnu güzel fikir :)


  • mea maxima culpa  (29.01.14 17:40:21) 
"canım ailem" de olur bak.


  • brotha b  (29.01.14 17:43:19) 
leyla ile mecnun'da çoğu espriyi anlamaz, türk kültürü gelenekleri vs bilmeli bence anlaması için.

izlenecek dizi gelmedi aklıma ezel bayağı iyi deniyordu hiç izlemedim.
  • uzunuzunilgi  (29.01.14 18:09:59) 
@brotha b, adam turk kulturunu ogrenicem diye birden derin devletin icine girmesin dedim. hele bi ufaktan baslasin once.

oneriler icin tesekkurler.
  • nicki martin  (29.01.14 18:10:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.