[]

Paypal ile alışveriş?

Bir online alışveriş yaptım. Paypal ile ödeme yaptım.
Hesabımdan hemen düştü... karşı tarafın hesabına hemen yatıyor mu bu para?
Güvenli alışveriş filan yazıyordu (siparişiniz elinize geçmeden karşı tarafa ödeme yapılmaz gibi birşey yazıyordu)
,
Alışveriş yaptığım yeri kontrol ettiğimde ödeme bekliyor gözüküyor.
Nedir olay? daha önce alışveriş yapan bilgilendirebilir mi?

 
o ödeme beklemesi paypal ile ilgili değil. alışveriş sitesiyle ilgili.

gittigidiyorda da var aynı sistem. satın alan kişi ürünü teslim aldığında ödeme için onay veriyor. daha sonra para hesaba aktarılıyor. bu süreçte para paypal ya da kredi kartınızdan çekilip ödeme havuzunda bekletiliyor. (kim bilir ne kadar para kazanıyorlar bu havuz sayesinde)
  • himmet dayi  (29.01.14 10:07:37 ~ 10:08:40) 
alışveriş yaptığınız yerdeki sisteme göre değişiyor.

gittigidiyor gibi bir sistem varsa hemen yatmaz.
ebay gibi bir sistem varsa hemen yatar.
bekleniyor dediği olay maksimum 30dk sürer.
  • icemint  (29.01.14 10:08:57) 
Havuz sistemiyse, hesaptan havuza geçmiştir. Siz onay verince de karşı tarafa yollanacaktır büyük ihtimalle. Onay vermezseniz de geri yatırılacak olmalı.


  • blues buzz  (29.01.14 10:20:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.