[]

windows klasörü boyutu

merhaba bill gatesler,
Bilgisayarda C'nin içinde windows klasörü var ya, direk klasör olarak boyutu 70GB bende, win7 64 bit kurulu. normal bir değer mi, biraz fazla geldi bana?

Onun içinde de temp klasörü 35 gb dikkatimi çeken.

Değerler normal değilse ne yapmalı?

 
bilgisayarım-c'ye sağ klik- properties-disc clean up

normal değil tabi ki.
  • golan trevize  (28.01.14 23:42:35) 
temp'i silebilirsin. adi ustunde temporary(gecici)


  • crucio  (28.01.14 23:42:54) 
Bicimlendirmden format ustune format attiysaniz olabilir. Old. ları silin.


  • urnganic  (29.01.14 00:06:30) 
hacım başlata gir. disk temizleme yaz. ordakileri temizle daha sonra sistem dosyaları bölümüne gir. ordakileri de temizle.


  • zombie0  (29.01.14 00:13:45) 
disk temizleme yaptım zaten, az buçuk hakimimdir bilgisayara.
disk temizlemede toplam 1gb'lık yer bıraktım silmek istemediğim, ama kalan 69 gb ne iştir çözemedim.
temp'de korkutuyor içinde sistem dosyaları vs.de vardır diye. bir de 35gb'tan bahsediyoruz. sileyim mi direk?
  • copadam  (29.01.14 00:29:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.