[]

rusyadaki arkadaşa nasıl para gonderebilirim

rusyadaki ogrenci arkadasa burs olarak bir miktar para gondermek istiyorum.
sadece adını soyadını ve adresini biliyorum
en kolay rahat nasıl para gonderebilirim.
,banka hesap numarasını bilmiyorum surpriz olsun istiyorum o yuzden isteyemedim ,ptt den zarf ile mektubun arasına koyarak gondersek içindeki parayı alabilirler mi?zarfların içini kontrol etmiyorlardır degilmi? riskli birşey mi yoksa western union ile mi yollayayım.
western union ile yollayabilmek için bu bilgiler yeterli degil mi?

 
western union için o bilgiler yeterli ama fazla komisyon alırlar haberiniz olsun

ayrıca sakın postayla falan göndermeyin bir temiz yerler. rusyada yapacağınız en son iş o olsun.
  • clementine  (14.05.09 11:59:22 ~ 12:00:09) 
zarfa iki adet kartpostal koyun, ışığa tutunca para görünme olasılığı kalksın. sonra olası en az sayıda banknotu iki kartpostalın arasına yerleştirin. kesinlikle iadeli taahhütlü olarak yollayın.


  • dehri  (14.05.09 12:07:25) 
süprizi geçin paypal kullanın derim


  • fletch  (14.05.09 12:16:38) 
bana kanadadan ve danimarkadan zarf içinde para geldi o yuzden aklıma geldi ama evet burası rusya guvenemiyorum.western union cok fazla komisyon alıyor,cok acil ihtiyac olsa denerdim.paypal hiç bilmiyorum,uğraşmak istemiyorum.


  • manonflier  (14.05.09 12:30:58) 
minik karton bir kutuya, bir kaç cisimle beraber koyup, kutuyu da sarıp sarmalayabilirsiniz bence ama riske değer mi bilemiyorum..


  • 1001gecemasallariyla1002gece  (14.05.09 12:32:32) 
ben ingilteredeyken babam upsle göndermişti.
bir derginin arasına koyup, o sayfaları da yapıştırmıştı. eğer bir şirkette çalışıyorsanız ups'le göndermek ucuza gelebilir şirketlerin anlaşmalarından dolayı.

  • kahvegibi  (14.05.09 12:51:01) 
Postayla göndermenizi kesinlikle önermem, adamlar kokusunu alıyor paranın. Gayet güzel kağıtların mağıtların arasına koymuştum, buldular.


  • 386 dx  (14.05.09 14:18:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.