[]

Amazondan Başkasının Adına Ürün Almak - Yardım Lazım

Selamlar, geçenlerde (git: 724600) başlıklı bir duyuru açtım, konuda bahsettiğim ürünler için sağolsun bir arkadaş gelirken oradan getirmeyi kabul etti. Bizim yapmamız gereken buradan siparişi verip ürünün o arkadaşın adresine yollamak, fakat bu konuda hiç deneyime sahip değiliz. Ödeme benim üzerimden olacak, o nedenle sorunsuz olarak bu siparişi amerikadaki arkadaşın adresine nasıl göndeririz? Deneyimi olanlar annneye anlatır gibi anlatabilir mi, nelere dikkat etmeliyiz vb. ?

Bir ekleme: Amazon'un 30 günlük prime deneme hizmeti varmış, onu da kullanabilir miyiz bu süreçte? Çok çok teşekkürler şimdiden.


 
Yeni hesap actiginizda prime 30 gun boyunca ucretsiz oluyor. Hizli gonderi secenegi ile gonderebiliyorsunuz bazi urunleri, "Eligible for Amazon Prime" gibi bir sey yaziyordu sanirim urunlerde. Sizin eski duyurudaki urunlerde yazmiyor.

O sana evinin adresini ve de ismini versin. Sen amazona kendi isminle kayit ol, kendi kartini kaydet. Sonrasinda urunu al, shipping adresine adamin adresini ve ismini yaz.
  • ruhi mucerret  (28.01.14 21:36:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.