[]

İşyerimde savunma istediler

evet... ben ki 2 yıldır iş yoğunluğu yüzünden tezimi yazıp masterımı bitiremiyorum, ben ki bayram sabahı iş yetiştirip gönderiyorum, ben ki senelik iznimi "evde daha rahat çalışırım" mantığıyla alıyorum... (çok duygulandım şuan)yönetimin değişmesiyle herşey tersine döndü. ve bugün yazılı savunmamı istediler. bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa bana yardım edebilir mi? avukat varsa bal kaymak olur.

ve şu an çalışan varsa aranızda işi bıraksın, ayaklarını uzatsın ve rahatlasın.


 
savunman büyük ihtimalle hiçbir şeyi değiştirmeyeceği için boş kağıt ver. bence hiç uğraşma kararı vermiş bile olabilirler çoktan.


  • esenboga  (28.01.14 20:19:06) 
ben zaten işten ayrılmak istiyorum. açık bir şekilde bu isteğimi ifade ettim. ancak tazminatımı almadan ayrılmayacağımı yani istifa etmeyeceğimi de söyledim. işten çıkarıp tazminat vermeleri şuan bana ödül gibi geliyor. ya çok zoruma gitti savunma istenmesi. bişeyler yazıp rahatlamam lazım :/


  • sheridans  (28.01.14 20:21:03) 
istifa etmeyeceksen mobbingin kralına hazırlıklı olacaksın. Bi savunma istediler diye ağlıyorsan hakkını alamadan istifayı basarsın sen.


  • japon askeri  (28.01.14 20:26:53) 
ama çok zoruma gitti. öyle de saçma ki verdikleri belge. direkt beni suçlayanı haklı bulmuşlar. bir araştırma yapılmamış, kanıt sunulmuyor. sen suçlusun demişler. alacam arkadaş tazminatımı. 1 kuruş bırakırsam adam değilim. üzgün olmanın yanında öfkeliyim de.


  • sheridans  (28.01.14 20:33:43) 
e o zaman böyle yaz.

elinizde hiçbir kanıt olmadığı için suçlamaların tamamını reddediyorum.

bir fotokopisini al her şeyin. hatta senden istedikleri savunmayı yazılı istesinler, ıslak imzalı şekilde.

suçlamaları da aynı şekilde. zaten savunma talep ederken "xxx yaptığınız tespit edilmiş olup savunmanızı verin" gibisinden. böyle bir şey talep et vermiyorsa savunma da verme. verirse de dediğim gibi ıslak imzalı al, muhtemel bir iş mahkemesi durumunda delil olarak sunarsın.
  • esenboga  (28.01.14 20:44:18 ~ 20:46:30) 
iki madde var. birinde "..... bilgisi alınmıştır", diğerinde ".....anlaşılmıştır" diyor. ama bu bilgiyi kimden aldılar, neyi nasıl anladılar hiç birşey yazmıyor. bu mantıkla ben de herhangi bir çalışana iftira atabilirim ve bunlar da araştırmadan, kanıt olmadan ondan da yazılı savunma isteyebilirler mi?


  • sheridans  (28.01.14 20:53:47) 
aynen konuya ortadan dalmışsın. ne diye savunman isteniyor?


  • bilan  (28.01.14 21:16:05) 
konuyu soranlara mesaj atıyorum


  • sheridans  (28.01.14 21:28:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.