[]

MHP'li bir grup ateş etse sizce ülke gündemi aynı kalır mıydı?

Başka bir partinin irtibat bürosuna MHP yandaşı bir grup ateş etse sosyal medyadan tutunda ulusal basına kadar başlıkların MHP'yi rezil edecek kadar sert olacağını düşünüyorum.

Sizin görüşünüz nedir?


 
Su an ulke gundemi o konu olur, butun aksam programlarinda bu konu konusuluyor olurdu. Bir de herkes bu konuyla alakali bir degil onlarca twit atardi sosyal medyada.


  • herseyi birakip gitmek istiyorum  (28.01.14 20:16:49) 
insanın adı çıkacağına canı çıksın diyorum.


  • readmymind  (28.01.14 20:17:58) 
+1

(git: www.haberhit.net)
  • Barbaros59  (28.01.14 20:18:58 ~ 20:25:54) 
bugun bi kopek afedersin kedi sikse ulkenin gundemi o olur..cunku birilerinin korunmaya ihtiyaci var...birseylerin ustunun ortulmesi gerekiyor...


  • pisuvardandumancikartanadam  (28.01.14 20:27:53) 
tabi ki aynı kalmazdı. Bazı humanist geçinen arkadaşlar nedense öldürülen bir mhp'li olunca gıkını çıkarmıyor. ikiyüzlüler.


  • hononu  (28.01.14 21:05:14) 
bende aynı düşünüyorum.

hatta bak" for day to break" tarzı insanlar varken cok basit.
ağ tutmuş bı yerleriniz ya. onlar tarzı değiştirir sizde fikir değiştirin.
he onlar ayrıca çek senet mafyasıydı,onu unutmuşsunuz.
  • tadutadu  (28.01.14 22:42:42) 
sadece 1 gün konuşulurdu.

ayrıca mhp denilince benim de aklıma safi şiddet geliyor, şu dakikadan sonra isterlerse lgbtt eylemlerinde gökkuşağı bayrağı açsınlar, benim kafamda bu değişmez.
  • Mackinaw  (29.01.14 07:46:06) 
mhp denince benimde aklıma şiddet geliyor. artık o şiddeti yükselen kürt faşizmine karşı görmek istiyoruz aslında.. bahçeli çok pasif davranıyor , sıkı tutuyor tasmasından kurtların.. keşke bıraksa..


  • the imp  (29.01.14 07:50:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.