[]

üniversitede sınava itiraz etme?

nasıldır bi bilgisi olan var mı? ya da şöyle söyleyeyim, bizim finaller bitti bütlere 1 hafta var hocalar su sıralar okulda mıdır?




 
vallaha bizdeki sistem öğrenci işleriyle olyor. yazılı dilekçeyi verdikten sonra sana geri dönmek zorundalar. hocalar okulda değilsede ver sen dilekçeni kafan ağrımasın sonra.


  • LoRdS31  (28.01.14 19:02:23) 
hocalar su sıralar okulda olur mu peki?


  • thehunterofthenight  (28.01.14 19:06:24) 
Hocalar normal sınavlara bile kalmıyor doğru düzgün.Bence olmazlar.


  • Lola90  (28.01.14 19:07:56) 
Dersi veren hocanıza gidin. Tahminimden çok az puan aldım diyin. Bir yanlışlık olabilir mi acaba diyin. Sizce mahsuru yoksa kağıdımı görebilir miyim? / yada tekrar gözden geçirebilir misiniz? Rica edin.
Not: Bunu kendinizden eminseniz yapın. Çok hırçın tavırla yaptığınızda, üstelik kağıdınızda da bir problem yoksa mahçup olabilirsiniz. Yüz yüze görüşmek fayda sağlar bence ilk önce.

  • klorlu su boregi  (28.01.14 19:12:18) 
mail ile hallet. büt ile finaller arası hocaları okulda bulman zor.


  • zgrydn  (28.01.14 19:15:17) 
Ben bir iki sınavıma dilekçe ile itiraz etmiştim, ama sonuç yine de değişmedi; ama en azından bunu kabullenip hiçbir şey yapmamazlık etmedim. Siz deneyin, en azından içiniz rahat eder.


  • blues buzz  (28.01.14 19:22:57) 
öğrenci işlerinde hazır dilekçe var, onu doldur önce. dilekçeyi verirken, dilekçenin en altında hocaya iletmek istenilen not kısmı var orayı doldurmadan verme. oraya da sınavda soruları nasıl cevapladığını, doğru yanıtladığını düşündüğünü, mutlaka dersi vermen gerektiğini falan yaz. artı olarak da itiraz edeceğin dersin kürsüsüne git ve hocalarla konuş. hocalar derken asistanları kastetmiyorum. doktor ve üzeri dersi geçmende itiraz durumunda daha etkili oluyor. umarım sonuç alırsın.


  • neseli misafir  (28.01.14 21:28:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.