[]

Dalaman havaalanından Ölüdeniz'e gitmece

Sevgili adres göstericiler,

Soru başlıkta. Tatil için uçak rezervasyonu yaptıracağım fakat ets kişi başı tek yön 65 tl istiyor. yani 2 kişi alan-otel-alan transferi 260 tl. var mıdır daha ekonomik bir öneriniz?


 
Dalaman Havaalanından Fethiye'ye otobüsler var? Onu mu soruyorsunuz? Fiyat bilmiyorum da kişi başı 10-15 tldir en fazla. Yalnız Fethiye'den Ölüdeniz'e de dolmuşlar 3-4 sene önce falan 4 TL civarıydı. Şimdi 6-7 olmuştur belki de.


  • otonom  (28.01.14 18:45:07 ~ 18:45:58) 
yani havaş haricinde de fethiye merkeze dolmuş-otobüs vb. ulaşım var mı


  • kumulatifvergimatrahi  (28.01.14 19:33:20) 
dalaman havaalanindan taksiyle fethiye yoluna cikin. oradan fethiye minibusleri geciyor. cayir cayir hem de. dalaman-fethiye arasi da 20 tl olmasi lazim.

pamukkale, kamil koc'un otobusleri durmaz bu arada.
  • bigl0rd  (28.01.14 20:00:24 ~ 20:00:44) 
havaşa bin hiç zorlama, 20 tl falan olması lazım fethiye otobüsünün uçaktan in çıkışta bekliyor havaş otobüsü, fethiye otogarda in, otogarın oradan da ölüdeniz minibüsüne bin o da 5 lira falandır heralde. 25 liraya hallet işini ;)


  • manyak  (28.01.14 22:12:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.