[]

ipod shuffle 4gb

şu son çıkan shuffle'dan ( www.apple.com )kullanan var mı? artıları, eksileri nelerdir? saçma sapan bir alet mi, koşmaya çıkarken takıp dinlemek için en iyisi mi?
kullanan birilerinin yorumlarını merak ediyorum ama varsayım değil.



 
Kullanıyor değilim de ilk çıktığında almak niyetinde iken biraz araştırmıştım. vazcaymamın sebebi ise ses açma kapama tuşlarının sadece kulaklık üzerinde olması. hal böyle olunca kulaklık değiştiremiyorsun, apple'ın vermiş olduğu beş para etmez kulaklıklara kalıyorsun - dediğim gibi kullanmadım ama diğer ipod kulaklıkları gibi ise kalitesi beş para etmez - ya da diğer firmaların çıkartacağı uyumlu kulaklıklara bağlı kalacaksın ki onlar da muhtemelen hakkettiklerinden daha pahalı olacaklardır.

ps: bulabilirsen ve başka alternatif düşünürsen mutlaka cowon iaudio T2' ye bakmanı şiddetle öneririm.
  • in vito veritas  (14.05.09 09:38:00) 
kullaniyorum.

sacma sapan bir alet degil kosmak icin ideal olamayabilir cunku kulaginda tutunur mu bilemiyorum hic kosmadim, kosma durumlari icin kulak ici kulaklilar var. fakat apple in soyle bir kurnazligi var, su an icin baska kulakliklar kullandiginda sarki veya calma listeleri arasinda gecis gibi ozellikleri kullanamiyorsun. sadece duz takip dinliyorsun. alet cok ufak, benim isime gelen buyuk ozelligi ve alma nedenim ufak tefek bir sey olmasiydi.

agirligini hissetmiyorsun.
aletin arkasindaki mandali her yere tutturabiliyorsun. cok saglam tutunuyor. sokmek icin cekmen lazim.
kulakligin alete girisi yine saglam oturuyor. ani hareketler sonrasi yuvasindan cikmiyor. kulakligi yuvasindan cikarmak icin bariz cekmen lazim.
verdigi ses guzel.
biliyorsundur kontrolu sag kulaklikta aletin ustunde 3 kademeli anahtardan baska bir sey yok, kulakliktaki kontrol unitesini kullanmasi da kolay; yok bi numarasi. cit cit cit basiyorsun oluyor.
pil omru usb 2.0 dan besliyorsun sorun yaratmaz ama istersen elektrik prizine takabilecegin donusturulmus parcalari da satiliyor. bence gereksiz alma bosuna.

olumsuz yan olarak,
kaybolmaya cok musait bir sey. bu kisiyle alakali bir konu belki ama bir kutu bul ona koy o zaman sorun olmuyor.

baska sorularin varsa sorabilirsin ?
  • lejant  (14.05.09 13:00:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.