[]

Hayatımda hiç shameless izlemedim

çok mu şey kaybetmişimdir? başlayım mı hemen?




 
ne tarz dizi sevdigine bagli. bu biraz dram, biraz komedi biraz macera biraz romantik. bol bol kufur, az biraz escinsellik, her bolumde sevisme sahnesi.
bence vakit kaybetmezsin bi basla.

  • nicki martin  (28.01.14 02:29:43) 
mesela hala amerikan rüyasına inananlar izlesin,depresif,pesimist,kolay pes edenler izlesin,komedi isteyenler izlesin,gerçek dram isteyenler de.ya kısaca gerçek hayat işte.ayrıca hemen otur izle.ne şanslısın ki önünde 4 sezon daha var.ben bitmesin diye izleyemiyorum art arda.aylarca saklıyorum.


  • bi sigara bi bacardi  (28.01.14 02:31:38) 
dizisever bir insansan evet çok şey kaybetmişsin.


  • tescillimarka  (28.01.14 02:32:30) 
başla hemen :)


  • elloweeth  (28.01.14 02:41:35) 
ilk bölümleri arkadaşlarımın gazıyla izledim ama ben pek sevmemiştim.

gerçek hayat gibi de gelmiyor bana, çok abartı.
  • king lizard  (28.01.14 03:19:01 ~ 03:19:53) 
bu diziye gerçek hayat diyenler nerede yaşıyor lan acaba? shameless amerikan rüyasının abartılı, depresif ve distopik bir sunumu. amerikada bile o hayatın tam olarak karşılığı yok. çok şey kaybettin mi? hayır. özellikle cinsellik ve küfür dolu dizileri seviyorsan izleyebilirsin. bi devamlılığı da yok aslında. frank bi bok yer, bebeleri temizlemeye çalışır, kriminal olaylar falan. abartıldığı kadar övülecek bir dizi değil.


  • fikir muhendisi fikri  (28.01.14 07:05:16 ~ 07:06:25) 
shameless'i izlemediğin için değil de william h. macy'i izlemediğin için çok şey kaybetmişsin.

ama yerinde olsam shameless'i değil, it's always sunny in philadelphia'yı izlerdim.
  • papillon7  (28.01.14 20:44:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.