donanıma göre fiyatı 2 kat ucuz oluyor çin işi tabletlerin. Çin işi tablet alacaksanız tek kriterim var. elinize alın. alın elinize oynayın bakın bi 10-15 dk vakit geçirin sonra karar verin. internetten alırsanız çok pişman olabilrsiniz. ekranları gerçek anlamda çok çok çok kötü olabiliyor. 5-10 dkdan sonra insan gözünü acıtmaya başlıyor kötü ekranlar.
onun haricinde pilde köyü olacaktır.
minumum kaliteniz şu tablet olsun:
www.akakce.comgidin mediamarka falan iyice bi oynayın sonra çin işi bi tableti oynayın. cpu sunu falan boşverin. iyi kötü aynı gibiyse o zaman düşünün.
Kesinlikle ve kesinlikle iyi bi tableti biraz kullanmış olun ve elinize alıp kullanmadığınız tableti satın almayın. Çok pişman olursunuz. Çin işi tabletler çok fason çıkabiliyor. Tecrübeyle sabit.