[]

prensipleriniz var mi?

bugun yazilanlarda sikca denk geldim herkes kendine ozgu prensiplerinden soz etmis, biraz dusundum benim hic oyle prensiplerim yok. sizin var mi? varsa neler?




 
prensiplerimi değiştirmeyi ve gözden geçirmeyi prensip haline getirdim. sadece bu prensibimi değiştirmeyi veya gözden geçirmeyi düşünmediğime göre kalıcı tek prensibim budur :)


  • thracian  (27.01.14 21:49:36) 
Sattığı sebzeye meyveye fiyat yazmayan manavdan alışveriş yapmam. (Prensipler hep cool olmuyor haliyle)


  • whoosie  (27.01.14 21:50:27) 
benim de yok çiko :(


  • vfgerty  (27.01.14 21:50:31) 
arkadaşlarımlayken bir mekana ilk giren ya da son çıkan olmam!


  • arakhna  (27.01.14 21:51:11) 
asla "asla şunu yapmam, bunu etmem" şeklinde konuşmam. konuşabilirim de. sanırım benim tek prensibim çok katı prensipler edinmemeye çalışmak. insanız neticede, hayatta her şey olur.


  • falafila  (27.01.14 21:58:37) 
haksızlık karşısında sessiz kalmam. katılmadığım bir görüşe karşı fikrimi "ayıp olur diye" söylememezlik etmem. bir de bunlardan da anlaşılacağı üzere politik davranamam. insanlar nedense politik olmamayı olumsuz bir özellik olarak görüyorlar ama bence aksine olumlu.


  • m e l t e m  (27.01.14 22:07:47 ~ 22:09:53) 
prensip mi bilemem ama cinsliklerim var.

markette rafın en önündeki malı asla almam, bir veya iki arkadakini alırım. skt ve ambalajın bozulmamış olmasına dikkat ederim. süt ürünlerinde özellikle skt en ileride olan ürünü seçerim.

bana, aileme, dostuma yanlışı olan kişileri asla affetmem. yüzlerine bakmam, görmezden gelirim.

cimri insanlardan, topluca bir yere gidildiğinde kuruş hesabı yapanlardan hazzetmem. mümkünse aynı ortamda bulunmam.

karşımdakinin kapasitesine göre konuşurum, sığ biriyse muhabbetim de sığ olur. boşuna zihnimi ve nefesimi yormam.
  • patricia kitten  (27.01.14 22:22:41) 
Bir prensibim varsa o da prensibim olmamasıdır. (çok artizim)

Ama ciddiyim. Çünkü prensiplerin insanı sınırladığını düşünürüm. Koşullara göre, önceden yapmam denilen şeyleri yapmak gerekebilir. Prensip ise bunu engeller.
  • long live rock n roll  (27.01.14 22:37:41) 
Mesajimi aldigi halde cevap atmayan ya da aradigim halde acmayip geri donmeyen insani, o arayana kadar aramam, mesaj atmam.


  • barbara herhalde barbara manken olan  (27.01.14 22:39:33) 
@renas +1. oha bazi konularda ayniyiz.

Self servis yerlere asla gitmem.

Ailemle ilgili bi sorunu sevgilim de dahil kimseye anlatmam.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (27.01.14 22:41:51) 
bir konu hakkında karar verirken tamamen kendi kararım olmasına dikkat ederim. böyle bir prensibim var evet. genel bir şey. başkalarının fikirlerini de alırım ama son karar benim olmalı. yani ben öyle düşünmüyorum ama senin dediğini yapalım diyemiyorum.


  • kendal  (27.01.14 22:43:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.