[]

Bimeks'ten iPhone 5S alacaktım ama

Fiyatı 2149 liraydı, ancak satıcı dedi ki; "cihaz 2 yıl apple garantisindedir, ancak 2 hafta sonra bile telefonda bir sorun çıksa biz muhattap olmuyoruz, kendiniz ilgileneceksiniz, direkt Apple'a siz göndereceksiniz, siz takip edeceksiniz. Ama cihaz bedelinin %12'si kadarını daha öderseniz o zaman Bimeks'ten 5 yıllık garantiye sahip oluyorsunuz, biz her şeyiyle ilgileniyoruz" dedi. Resmen kasadan döndüm yahu. Bunların sattıkları cihaz paralel ithalat filan değildir di mi? Bi de öyle kendim ilgileneceksem Apple Store'un internet sitesinden alsam nasıl olur ki? Orada da fiyat aynı. Ne dersiniz? Ne yapayım ya çok kararsız kaldım, yardım edin. Özellikle Türkiye'den iPhone 5S almış olan arkadaşlar tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

Not: Ankara'dayım


 
istanbul bilişim candır
Ankarada var mı bilmiyorum.
Edit:Netten sipariş veriliyordu hatırladığım kadarı ile
www.istanbulbilisim.com.tr
  • basond  (27.01.14 19:38:32 ~ 19:40:31) 
bimeksten sakın almayın, ben bir şey almıştım, garantisi devam ediyordu götürdüm. 1 ay içinde bozulsaydı biz ilgilenecektik ama şimdi sizin ilgilenmeniz gerek, biz gönderemeyiz garantiye dediler.

bimeks'ten almak garantisiz ürün almak gibi bir şey yani. sakın ola ki almayın.
  • kivanc1  (27.01.14 19:44:02) 
bimeks 1611 liraya iphone 5s sattı geçen gün. bu bıdı bıdı konuşan arkadaşlar o fiyatı görünce de "almayın." diyecek miydi?

bimeks'in şöyle bir hizmet anlayışı var. hiçbir telefonda teknik servisle muhattap olmuyorlar, daha önce sıkıntı yaşanmış. dolayısıyla, telefonunuzda sorun olduğunda teknik servise siz götürüyorsunuz. ayrıca 5 yıllık garanti olayı biraz karışık ama doğru. paralel ithalat durumu yok, olursa belirtmek zorunlu zaten.

diğer tüm ürünlerde de ilk 1 ay servise bimeks üzerinden yollayabiliyorsunuz. sonra gene sizin gidip vermeniz gerek.

not: istanbulbilişim candır diyen oranın çalışanıysa şaşırmam. kendileri paralel ithalat yapıyor, garantiyi de kendileri sağladıkları için her şeye müşteri hatası diyor ve de teknik serviste durmadan geçirmeye çalışıyorlar. aklı selim olan biri istanbulbilişim candır demez.
  • pain of liberation  (27.01.14 19:46:51 ~ 20:13:33) 
istanbul bilisim -1.

ayrica telefonu bimeks'e gotureceginize servise goturun. bu aldiginiz arabayi servis yerine satis danismanina goturmek gibi bir durum. arabasi ariza yapinca servis yerine satis danismanina giden olmamistir.
  • helenart  (27.01.14 19:55:39) 
bu biz muhattap olmuyoruzu bütün mağazalar yapıyor telefon konusunda. bir indirim bi olay yoksa direkt applestore


  • kablelvuku  (27.01.14 20:29:57) 
git cepa'ya mediamarkt'tan al tertemiz. kentpark'da olabilir :)


  • pampalar  (27.01.14 21:14:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.