[]

likya yoluna hazırlık

23-27 nisanda mini likya yolu yapacağız. günü birlik zorlu parkurlardan idmanlıyız ama bu seferki kalmalı olacağı için tavsiyeye ihtiyacım var. haftalardır bloglardan vs epey bir bilgi edindim ama duyuruya sormadan geçemem.

bu 5 günlük programımızda;

* ne kadar kapasiteli bir çanta işimizi görür?

* ayakkabım sağlam ve güzel bir tane de sandalet alayım diyorum? illaki orada ihtiyacım olur gibi?

* çadır için 3 kişilik şu otomatik kurulanları alalım dedik ama nisan ayı için kullanışlı olur mu? mesela şu; www.decathlon.com.tr yada şu www.decathlon.com.tr

* 3 in 1 polarlı montum var onu alayım diyorum. yeterli olur sanırım?

* 3 tişört 1 yedek pantalon. şu fermuarlı şort olanlardan.

* ve beni en çok düşündüren kısım belimden rahatsızım önceki bütün kamp deneyimlerime kamp noktasına kadar arabayla gittiğimden şişme yatak kullanabiliyordum ama burada böyle bir lüksüm olamayacak siz ne tavsiye edersiniz? mesela şu nasıl bir şey? www.decathlon.com.tr

yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkürler. yeşil kalın (:

 
45 litrelik bi çanta iyidir. hacmi artabilenler daha da iyidir.
sandalet işinize yarayacaktır. ayrıca terliğe ihtiyacınız olmaz hem de ayakkabınız ıslanırsa ikinci bi alternatifiniz olacağından falan rahat edersiniz.
mont olarak, katmanlarına ayrılabilen bişey mi o? dekatlonda plastik pançolar var. ben geçen sonbahar 6 günün beşinde şiddetli yağmur yağan bir yürüyüşe gittim de, o pançoya verdiğim 20 liraya her gün şükrettim. Üşümedim, ıslanmadım, çantam da ıslanmadı ve bazen de yere serip üstünde piknik yaptık. Çok faydalı bişey, herkese tavsiye.
Çanta hazırlarken 10 kiloyu aşmamaya çalışın. Gereksiz herşeyden kurtulun. Zaten beliniz de hassasmış. Çantanın kendisi zaten iki kilo oluyo, suyla yemekle, ilk yardımla 5 kiloyu buluyosunuz, bi de tulum çadır falan derken amman belinizden olmayın.
Su toplamalara karşı gerekli techizatı unutmayın, en önemli şey olabilir. Çorap çeşitliliği de sizi mutlu edecektir.
  • bipolar  (27.01.14 18:12:18 ~ 18:12:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.