[]

izmir'den pasaport çıkartanlar bir bakar mısınız?çok acil

yarın pasaporta başvurucam. henüz fotoğrafı da çektirmedim alsancakta bir iki yer buldum netten.
1)konak haricinde bornova emniyet müdürlüğünden mesela çıkartabiliyor muyuz
2)başvurduğumuz gün alabiliyor muyuz?
3)eğer ertesi gün alabileceksek pasaport ücretini başvurduğumuz gün mü yoksa pasaportu almaya gittiğimiz gün mü vermemiz gerekiyor.

 
istanbulda soyle işliyor ilk once gidip bankaya harcı yatırıyorsun. bankadan aldıgın dekontla + hazırladıgın belgelerle gidip basvuruyosun. istedigin butun emnıyet mudurluklerıne basvurabılıyosun. eger basvurdugunuz sube yogun degılse aynı gun ıcınde alabılıyorsunuz ama eger yogunsa ertesi gun veriyorlar genelde yogun oluyorlar o uzden sabah erkenden gıdıp numaratorden numara almanızı onerırım sora numara bıtıyo bok gıbı kalıyosun.


  • vaevictis  (13.05.09 23:26:44) 
1)pasaport müdürlüğü konakta, il emniyet müdürlüğü bünyesinde, oraya gitmek zorundasın.
2)başvurudan itibaren en erken 1 gün sonra alabilirsin.
3)ücreti başvurduğun gün ödüyorsun..

en son 2 yıl kadar önce yapmıştm, böyleydi.
  • al andalus  (14.05.09 00:02:59) 
artı olarak mümkün olduğunca az süreli vize al türkiyede çok pahalı, gideceğin ülkede türk konsolosluğu varsa oradan 5 yıllık vizeyi
en son 52$ gibi bi meblağa veriyorlardı
tabiki gittiğin ülkeye görede değişir bu ama en pahalısı bile türkiyenin yarı fiyatı kadar falan oluyor
  • efendi kaptan  (14.05.09 00:59:39) 
1) iki sene önce ben konağa gittiğimde adreste bornova geçiyor diye bornova emniyete geri yollamışlardı.


  • oxibrinth  (14.05.09 01:25:58) 
www.izmirpolis.gov.tr

Öncelikle bu formu doldurmanız gerekiyor. Pasaport süresi uzatırken bi gün sonraya gel diyolar ama ilk defa pasaport alırken süre ne kadar bilmiyorum.
  • kalifiye balta sapi  (14.05.09 01:40:24) 
artık olay yeri inceleme bölümüne gidip parmak izi vermeniz gerekiyor dolayısıyla aynı gün almanız namümkün iyi ihtimalle 1 gün sonra.


  • justaddwater  (14.05.09 08:50:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.