[]

Çift Taraflı Bant

Elimdeki tahta elbise askilarini (her biri J seklinde) duvara yapistirmak istiyorum.
Bir tanesi en fazla bir mont tasiyacak. Matkapla duvari delik desik etmek istemiyorum.

Bant konusunda tesanin iyi oldugunu biliyorum. Is gorur mu?

 
Kapı arkası askısı daha sağlam olur eğer oda müsaitse.


  • cakabo  (27.01.14 09:19:36) 
kapı askısı +1
kapının arkasına asılan ya da ikea'daki gibi delmeye gerek kalmadan üstten geçenlerden olabilir. Çift taraftlı bantla, çift taraflı sünger bantlarla ya da patafixle falan ne yapıştırdıysam (ki monttan hafifti) hep olmayacak zamanlarda düştü. Bir de boyayı falan da alıp götürebiliyor.

edit: Ikea'daki bu www.ikea.com.tr tabii amerikan kapı değilse zor olabilir.
  • whoosie  (27.01.14 09:22:09 ~ 09:35:53) 
kimse bahsetmemiş ama kapı arkası askısı daha iyi olur.


  • himmet dayi  (27.01.14 09:32:42) 
"3m command" model askılar var. bunların uygun ağırlık taşıyanından alın yapıştırın hiçbir şey olmaz. migros, carrefour, koçtaş gibi mağazalarda bulunuyor.


  • bira sisesi kapagi  (27.01.14 10:04:45) 
Kapi yok ki. Kimuydurdu kapiyi.
Aski var duvar var o kadar. Kicinizdan element uydurmayin.

  • sos fistik olsun mu  (27.01.14 10:17:00) 
montaj bandı alacaksınız onların özel olanları var fakat hesap yapmanız lazım. metresi 50 kg taşıyan var 10 kg taşıyan var mesela. ona göre hesap yapmak lazım.
eğer az bant kullanırsanız montla beraber aşağı gelir.
en pahalı montaj bandını alın sıkıntı yaşamazsınız :)
  • ozdek  (27.01.14 10:27:06) 
Beyaz sünger gibi olan bantlar iş görebilir, ama bant ne kadar sağlam olursa olsun bir süre sonra gevşeyip düşme riski var. Duvarı delik deşik etmek istemiyorsunuz, ama bant duvara daha fazla zarar verecektir. En fazla iki delik ile bir duvar askısı asabilirsiniz, hem daha kullanışlı olur.


  • blues buzz  (27.01.14 10:27:41) 
3m command pahalı ama yere düşmez.
üstünde yazıyo şu kadar kilo taşır falan vs

  • mahnita  (27.01.14 10:56:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.