[]

Askerlik hk. Birlige gec teslim olmak ?

Daha once yazmistim ama kesin bir bilgi alamadim.

Subat 7 de sozlugun yuzde 80 i gibi kastamonuda birlige teslim olmam gerekiyor. Ama su an hayatimi degistirebilecek kadar onemli bir olay icin 20 sinden once gitmemem gerekiyor. Rapor alsam 2 haftaligina ve gec teslim olsam ne gibi sorunlarla karsilasirim ? Hukuki bir yaptirimi var mi ?


 
rapor almasan bile yakalanmayinca sorun yok, gec kaldigin gun kadar (yoksa iki kati miydi) extradan askerlik yaparsiniz.


  • anonimyususer  (26.01.14 21:22:36) 
ceza odeyebılırsın. 13 gun gec cıkarsın vs. ordaki rutbelı kıl degılse anlar bi ihtimal senı. ama sıkıntı. subene bı sor yarn


  • tadutadu  (26.01.14 21:22:47) 
geç teslim olursan geç terhis olursun mahkeme olurmu bilmiyorum ama resmi olarak kaçak konumuna düşersin

raporla falan belki kaçak durumuna düşmeden halledebilirsin işini ama askeriyenin doktoru dışında rapor kabul ederler mi bilemedim.
  • basond  (26.01.14 21:23:53) 
Gec terrhis olmak onemli degil. ( tabi kac gun gec gittiysem o gunden itibaren ) ama 6 gunde fazlaysa diye birseyler okumustum. Inanilmaz bilgi kirliligi var kesin bi cevap lazim lutfen.


  • krstshn  (26.01.14 21:34:16) 
Kolda platin var zaten. Ayin 4 u gibi halisahada dussem ve gitsem ? :) zaten kolumun hareketi kisitli. ( oyle onemli birsey degil ama saglam kolumu donderebildigim kadar donmuyor belli bi yerden sonra agriyor )
P.s : neden curuk almadin diyenin kalbini kirarim !!

  • krstshn  (26.01.14 21:46:49) 
Gec gittigin kadar gun fazladan yaparsın mahkemeye cikartmazlar birligine mektup gelir giyabinda gorulmus gibi dusun para cezasida olabilir ondan emin değilim sivil hastane raporlari on gune kadar olanlar gecerli askerlik subenden sevk al


  • four stringer  (26.01.14 22:19:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.