[]

floransa,roma,milano için yer,yön önerileriniz var mı?

şubatın sonunda 1 gece milano 1 gece floransa 2 gece romada olacağım, daha önce kaldığınız hostel,otel vs tavsiyeniz var mı? kalacak yerden beklentim,sıcak bir yatak, güzel banyo, temizlik,güvenlik, merkezde ve yürüyüş mesafesinde gece canlı olan.

floransa ve roma için, tavsiye ettiğiniz her türlü(müze,restaurant,cafe,tarhi yapı, meydan,park vs.) yer için önerilerinize açığım.

venedikte de gündüz karnavala takılacağım ama onun dışında mutlaka şuraya git dediğiniz yer varsa oraya da açığım.

teşekkür ederim.

 
Roma icin: Biraz pahali gelebilir hostellere gore ama ben burada kalmistim.

www.mercure.com

Yuruyerek de gidilebilir merkezi yerlere ama metroyla 2 durak mi neydi zaten. restoran olarak al picchio'yu oneririm. cok begenmistim ben. fontana di trevi'ye yakin bu bahsettigim yer. onun disinda that's amor diye bi restoran da cok iyiydi. o da yine ayni sokakta. gitmisken fontana di trevi'yi de gorursunuz tabi.

kolezyumu mutlaka gorun. roma pass hala varsa alirsaniz sira beklemezsiniz, biz baya bi beklemistik cunku. forum (foro) yine gorulmeye deger.

tiramisu yiyin pompi'de mutlaka. restoranlara gore cok uygun fiyati var ve zaten meshur bir yer. hayatimda yedigim en iyi tatliydi. pompi ispanyol merdivenlerine cok yakin, orayi da gorursunuz.

pantheon'u yine gormelisiniz. orda bi dondurmaci vardi su an adini hatirlayamadim, yine unlu bi yer, yuzlerce cesit dondurmasi var, oraya da ugrayin mutlaka.

simdilik aklima gelenler bunlar.

floransa`da gilli icin +1
  • jpsartre  (26.01.14 20:47:50 ~ 20:51:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.