[]

şu araba nasıl/alınır mı ?

www.sahibinden.com




 
pahalı bence.


  • mattiadestro  (26.01.14 16:17:36) 
kesinlikle alınmaz. el - sebeb:

- çok yakar.
- problem çıkarttığı an ( ki bu yaştaki bir bmw inanın tahmin ettiğinizden çok yapar bunu) serviste kol gibi girer.
- 10 yaşında bir arabaya bmw dahi olsa o para verilmez.
  • endosperm  (26.01.14 17:51:56 ~ 17:52:40) 
Parçası o kadar da pahalı değil bir 5.28i sahibi olarak söylüyorum.

Aynı özelliklere sahip 2014 model bir aracı o paraya alamazsınız dahası ~40.000,00 tl ye alacağınız 2014 model araç bu aracın yanından geçemez.

Ha çok yakabilir ki amına koyuyor ancak artık tüp sistemleri gelişti gayet düzgün bir sıralı sistem ile böyle büyük motorlu araçlardan daha fazla verim alabiliyorsunuz.
  • kalpsiz mikrop  (26.01.14 19:14:12) 
alınır bence ama biraz pahalı. çok yakar ama o doğru.


  • fayfim  (26.01.14 19:21:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.