[]

Maddi hasarlı trafik kazası yapanlar sorum size

Dün gece kötü bir kaza yaptık çok şükür sağlığımız yerinde,
Maddi hasarlı kaza tutanağı doldurduk amma velakin karşı tarafın sigorta poliçesi yanında değildi. dolayısıyla şu kısmı dolduramadık
prntscr.com

elemandan telefonunu aldım şirket arabası imiş pazartesi vereyim bilgileri dedi.

Sorum şu bu bilgileri aldıktan sonra nasıl yol izlemem gerekir? Nelere dikkat etmeliyim?

Bilgileri alamazsam neler yapmalıyım?

Aracım kaskolu karşı taraf da aracım kaskolu dedi gece.

Kendi aracım şahsıma ait
Karşı taraf şirket aracı dedi şöförü.

 
Öncelikle geçmiş olsun.araç şirket aracı ise yüksek ihtimal kaskoludur.çok kesin olmamakla birlikte kusur onda ise sizin aracı onun sigortası onun aracı da kendi kaskosu yaptırıyor diye biliyorum.bu durumda sigorta bilgileri gerekli olacaktır.bence en net bilgiyi kendi sigortanızı arayarak alabilirsiniz.


  • şapkasız çıkmam abi  (26.01.14 07:58:46) 
ruhsat fotokopisini aldin mi?

resim cektiniz mi?

bunlar tamamsa gerisi kolay.

sen kendi kaskona bu belgeleri verip aracini yaptir. karsi taraf suclu ise senin kaskon hasari karsi tarafin sigortasına rucu eder.

sigortasi yoksa dava acar alacak icin.

senin ugrasmana gerek yok.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (26.01.14 08:17:25) 
gece oldu kaza ruhsatın fotokopisini almak aklıma gelmedi ama fotosunu çektik kaza yerinin


  • basond  (26.01.14 08:27:27) 
valla gece vakti aklıma gelmedi sigortası var şirket arabası ama yanımda poliçesi yok dedi o an için boş bulundum inandım bende. Yanlış yapmışız.


  • basond  (26.01.14 11:39:18) 
daha önce şirket arabasıyla kazaya karıştım, lanet ettim sonunda.

adam arkadan çarptığı için nasılsa ödeyecek diye daha sonra tutanak tutarız diye numarasını falan aldım. Tutanağı hazırlamak için aradım, ya işte şirket arabası herkes kendi zararını ödesin dedi (buraya parantez:arabamın arka kapısı açılmıyordu, öyle çarptı). neyse zorla ikna ettik, olmaz öyle dedik falan bu sefer de sigorta bilgilerini yanlış verdi. toplamda 3 kere o tutanağı baştan yazdım. en son acemi şöför yüzünden diye yazdırdı tutanağa.

bence çok uzatma, çıkaracakları her türlü pisliğe hazırlıklı ol.
  • asm  (26.01.14 13:21:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.