[]

açılmayan sayfalar...

atıyorum bir sürü site tamam... sahibinden.com açılmıyor. cep telefonundan giriyorum açılıyor mobil sitesi ama pc'den ana site açılmıyor. ping verdiler bir tane onunla girebiliyorum ancak devam edemiyorum... ben nerede hata yapıyorum?

win7 kullanıyorum bu arada. dsmart hizmet sağlayıcıyı aradım. sorunun internetten yani hatlardan kaynaklanmadığını beraber kanıtladık bu ping sistemi ile ancak bilgisayarımda ne abukluk olduğunu çözemiyorum.


 
up up da yok ki burada...


  • herospower  (26.01.14 02:26:13) 
hoppa hoppa ve 300 500 var burada. bide acil durumlar için cuppa cuppa

sahibinden açılıyor bu arada.


aynı ağda başka bilgisayarla dene.
olmadı bi format bile çözüm olabilir.
  • killerbee  (26.01.14 02:40:18) 
sorun o zaten sahibinden.com şu an benim pc'm hariç heryerde açılıyor. format çoook uzuuuuuun bir iş. imkansız bir site için...


  • herospower  (26.01.14 02:50:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.