[]

Eskişehir'i hiç bilmeyene tavsiyeleri bekliyorum

Osmangazi'ye araştırma görevlisi oldum. Ankara'da yaşadım 7 yıl, 2-3 kere Eskişehir'e gitmişliğim vardır da hep bilen birileri gezdirmişti. Osmangazi biraz uzak kalıyor merkeze. Eve çıkacağım, 1+1 apartlar uygun, eşyalısı 500 lira. Ama bazı arkadaşlar da Bağlar'da çık diyor ama ben her gün işe gidip geleceğim için Büyükdere'den tutmayı planlıyorum sonuçta merkeze tramvay var. Eskişehirliler nereyi tavsiye eder acaba? Bir de bu otobüs kartları nerden nasıl alınıyor yahu akbil gibi olanı? Bir de otogardan Büyükdere taksiyle ne yazar? Teşekkürler.




 
Bağlarda otur yoksa bir yıl içinde zaten bağlara geri dönmek isticeksin.Çok da rahat ediceksin. Ulaşımı sorun etme ulaşım problemi diye birşey yok eskişehirde.


  • justinho26  (25.01.14 22:24:14) 
bağlar +1 zaten bu tarafa geleceksin. osmangazi tarafında bişey yok. haa bağlarda artık çok kalabalık. gereksiz kalabalık. o ayrı. eğer sakin takılırım dışarı çıkmam vs diyosan vişneliğe bak derim ben. ama öbür türlü bağlar çok daha merkezi ve hareketli.

otobüs kartı dediğin eskart. eskartı ben 3 yıl önce çıkarttığım için hatırlamıyorum ama vize işlemi hamamyolu tarafında yapıldığına göre oradan da çıkartılıyordur. çarşı tramvay durağında inip karşı sokaktan çıkıyorsun. tam çaprazda balıkçı var. onun sol yanında arada bir yer. tarif edebildim mi bilemiyorum ama.

taksi ücreti içinde ortalama 20 25 diyorum.
  • tuborg yesili  (25.01.14 22:36:24 ~ 22:37:47) 
otogardan osmangazi yirmi lira kadar yazar, belki fazla bile olur, pek pahalı es-es'in taksileri. nerede ev tutacağın ne kadar kirayı gözden çıkardığına bağlı. okula yakın olsun dersen, sakin sessiz bir muhitte yaşarsın, mekanları falan da -kendi adıma- pek sevimli değildir.


  • scythe  (25.01.14 22:36:45) 
barlar sokağına, hareketli mekanlara yakın olsun derseniz bağlar tarafı iyidir; yok biraz daha sakin olsun hem işe, hem ortam olan yerlere kolay ulaşayım derseniz vişnelik iyidir. gerçi vişnelik'te 1+1 zor.


  • jabe ceth ceth jafe  (25.01.14 22:45:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.