[]

acaba dersleri tekrar mı alsam?

Merhabalar,

mühendislik 3. sınıf öğrencisiyim şuan, bitirmeye yaklaştık denilebilir yani. bitirdiğimde yüksek lisans yapmak istiyorum ama ortalamam düşük denilebilecek bir durumda, 2.36 gözüküyor şuan için, açıklanmayan 1-2 dersim de var daha, ama bu civarda kalıcak sanırım.

tekrar ders alsam diyorum, olur mu acaba? şuan baktığımda;
1. sınıftan 4 kredililk kimya101, 4 kredilik calculus101 sırasıyla dd ve dc.he bi de 4 kredilik fizik101 var o da dd.
2. sınıftan 3 kredilik akışkanlar mekaniği dc, hidrolik dc, analitik kimya dc.

yukardakilerden sadece kimya101 2. dönem açılmayacakmış. derslere girmek gibi bir zorunluluğum yok, ama girmeye çalışıcam eğer çakışmazsa.

siz olsanız napardınız karar veremedim? alsam mı tekrardan en azından 2 tanesini? bi fikir şeyapsanız?

 
bence al. ortalamanı en azından 2.5 in üstüne çek. zaten bahsettiğin dersleri alsan ciddi bi artış olacak. son sene de biraz kassan rahatla 2.5 yaparsın.

master başvurusunda çok üzülürsün.yani 3 yapmak zor artık ama 2.5 de bi aşama.
  • sttc  (25.01.14 20:46:44) 
eğer ciddi anlamda yüksek lisans yapmak istiyorsan al. çünkü bu civardaki ortalamayla çoğu bölüme başvuramazsın bile.


  • lehim ve havya ile mikrocip yapan adam  (25.01.14 20:48:24) 
Dersleri al ve ciddi çalış onlara bence. B falan getirmeye çalış.


  • Lim5  (25.01.14 20:54:23) 
akışkanlar ve hidrolik alma derim, diğer açılan kolay olan ve kesinlikle geçebileceğin ve yükseltebileceğine inandığın dersleri al. zamanında abim bir dersi öyle yükseltmek için alıp sonrasında 4 seferde geçmişti.


  • bluesbass  (25.01.14 20:54:45) 
kesinlikle al, 2.5 psikolojik sınır gibi bir şey. 2. sınıfa bulaşma 1. sınıftakileri al bence.


  • gates  (25.01.14 21:17:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.