[]

Rom hangi sıcaklıkta içilir

Captain Morgan rom aldım, normalde de hiç içmem, birkaç kere cuba libre olarak içmiştim.Cahiliyim yani romun. Bugün Sek içmeyi planlıyoruz, shot olarak belki, şimdi bu odada duran romu buzdolabına atayım mı mı yoksa oda sıcaklığında mı içeyim, sek olarak içersek buzla iyi gidiyormuş galiba. Önerileriniz varsa açığım, teşekkürler.




 
rom konusunda pek bir bilgim yok fakat ben sert içkileri hafif soğutup içme taraftarıyım, zira oda sıcaklığında beklemiş bir viskiyi içmeye kalkarsan cidden canını yaktığını hissediyorsun.

at buzdolabına, 1-2 saat dursun orda, tadı da daha bi oturaklı olur hem de içerken daha çok keyif verir.

afiyet olsun :)
  • Mackinaw  (25.01.14 20:39:36 ~ 20:41:48) 
rom+ananas suyu ve rom+schweppes bitter lemon favorilerimdir. rom+kola da güzeldir. Sek içmedim pek.

edit: captain morgan olduğunu atladım. sek için evet, buzla. Olmadı kola ile.
  • whoosie  (25.01.14 20:51:18 ~ 20:56:42) 
buzdolabında soğutulmuş ve tek buzlu.


  • bi sigara bi bacardi  (25.01.14 20:59:36) 
evde bir de icetea gibi olan lipton green tea varmış, buzluğa attım onu şimdi, sek içicem baktım hoşuma gitmezse lipton green tea buzla içerim artık, mojito gibi birşey olur, teşekkürler, görüp de romu olmayan, canı çekenler de kusura bakmayın :)


  • justinial  (25.01.14 21:01:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.