[]

Hadoori ne demek? Arapça sanırım

hadoori




 
haydari mi? meze olan? çevirmeye yani dönere shawarma diyennerin dediği hesap.


  • compadrito  (25.01.14 19:49:58 ~ 19:50:52) 
arap kökenli biri şöyle yazmış:

"she is worthy of hadoori"

romantik veya cinsel çağrışımlı bişey gibi. ingilizce'de okunuşu böyle olan arapça bir kelime sanırım
  • ermanen  (25.01.14 19:53:27 ~ 19:53:43) 
ilik gibi garı! deriz ya!

haydari gibi garı lan!

mı demiş aceba? ben acıktım heralda...
  • compadrito  (25.01.14 20:00:48) 
Edit, inan cok ugrastim.

Palestinian Technical University - Kadoorie which is the sole governmental university in Palestine, was established as an agricultural college in Tulkarem during the British Mandate by an endowment from theIraqi-born Jewish philanthropist J.S. Kadoorie in 1930 and then became a university in 2007. Other institutions of higher learning include Al-Quds Open University and two campuses of An-Najah National University.

KH seysine takilma
  • cecilia  (25.01.14 20:10:21 ~ 20:21:24) 
cecilia uğraştığun için sağol ama cümleye ve duruma uymuyor gibi.

"hadoori" yapmaya değer birisi. yani bir fiil gibi daha çok
  • ermanen  (25.01.14 20:22:33) 
Arap kokenli deyince yanan isik buydu. Baya sikintili bir bolgede bu okul. Bati seria falan fesmekan..


  • cecilia  (25.01.14 20:36:52) 
senin patrona sor, o bilir! Hintçeye de benziyo!


  • compadrito  (25.01.14 20:54:49) 
durumum demek.


  • fasyhbyz  (25.01.14 22:19:34) 
E. -- The fifth letter of the English alphabet. The he (soft) of the Hebrew alphabet becomes in the Ehevi system of reading that language an E. Its numerical value is five, and its symbolism is a window; the womb, in the Kabbala. In the order of the divine names it stands for the fifth, which is Hadoor or the "majestic" and the "splendid."


ਨਾਪਾਕ ਪਾਕੁ ਕਰਿ ਹਦੂਰਿ ਹਦੀਸਾ ਸਾਬਤ ਸੂਰਤਿ ਦਸਤਾਰ ਸਿਰਾ ॥: Naapaak paak kari hadoori hudeesaa saabat soorat dastaar siraa: Purify what is impure, and let God's Presence be your religious tradition. Let your Intact Consciousness be the turban on your head (sggs 1084).


"Hadoor Hadisa" means - Rabbi Sharah di Pustak (As this Shabad is addressed in a way to muslim worshipers Hadoori Hadisa means Hazoori Hadis means Rabbi sharah di Pustak, book of God's rules) Muslims follows the rules of Sharah know as Sharia Law.
  • nwnd  (27.01.14 19:53:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.