[]

Tablet kullanan var mı?

iphone ve laptopum var ama elimde para varken alsam mı diye düşündüm bi tablet.

biraz uzak kaldım bu teknolojiden, ne gibi avantajları var? çok gerekli bir alet mi?
önerebileceğiniz bir model var mı?

yani kısacası, genel bir değerlendirme benim için çok faydalı olur.

 
Tamamen gereksiz. Bize sirket her yilbasi bi tablet hediye ediyor, onlardan ilki bir cekmecede tozlaniyor, geri kalanlari da hediye ettim.

Not: iPhone ve MacBook'um var. Eger bunlar olmasaydi cok ise yarardi.
  • crown  (25.01.14 19:27:27 ~ 19:30:48) 
ben kullaniyorum

cok seyahat etmiyorsan cok gerekli degil aslinda.

su an bu satirlari laptoptan yaziyorum.

ama mobilsen tablet guzel
  • exlibris  (25.01.14 19:29:22) 
İçerik tüketmeyi mi üretmeyi mi seviyorsun? Yani çok okuyorsan, çok izliyorsan tablet efsane güzel bir şey. Ama bilgisayarı genelde yazı yazmak, mail yazmak zart zurt için kullanıyorsan tabletler daha verimsiz.


  • roket adam  (25.01.14 20:17:15) 
tabletin iş hayatında faydasını gördüm ben. her zaman değil ama özellikle önemli projeler için birileriyle görüşürken çok iyi oluyor. genelde insanlar "şurası şöyle olacak, burasını böyle yaparız" dediğimizde kafalarında çok canlandıramıyorlar, hemen o anda tableti çıkarıp örnek görseller üzerinden olayı anlatınca çok işe yarıyor.

onun dışında tablet aldığımdan beri artık seyahatlerde laptop taşımak bana hamallık gibi geliyor. aslında ben alırken e-kitap da okurum diye düşünmüştüm ama doğrusu birkaç denemeden sonra bıraktım, alışamadım niyeyse.

bu gibi ihtiyaçların varsa kesinlikle al derim ama sadece öyle internette gezineceksen pek gerek yok çünkü ben de saydığım durumlar dışında tablet yerine laptopı kullanmayı tercih ediyorum.
  • dust in the wind  (25.01.14 20:34:46) 
Mbum var, ipadim de. Mac e hic dokunmazken ipad hep elimin altinda, interneti sinirsiz, not aliyorum, kitap okuyorum, maillerimi cok rahat okuyor yaziyorum, satranc oynuyorum, ses kaydediyorum, film izliyorum, muzik dinliyorum, sozlugum var icinde, kitaplarim, sunumlar vs. Skype icin de pratik. Cok isime yaradigi kesin. Ama interneti limitli olsa ya da hic olmasa idi pek yuzune bakmazdim.
Bunlarin hepsi belki iphonela da yapiliyordur, ama minicik ekrana ipadi asla degismem.

  • dnznc  (25.01.14 23:18:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.