[]

MMORPG tavsiye

en önemlisi pvp yalnız. grafikleri de güzel olsun bi zahmet. archlord, shaiya, age of wulin, rise of dragonian era, dungeons and dragonds, wow bunları oynadım aklıma gelenler bunlar.

C9 Continent of the Ninth seal hoşuma gitti gibi gameplay lerini izleyince ama oynayan var mıdır nedir ne değildir bilmiyorum. yardımlarınızı esirgemeyin aylardır hala istediğim oyunu bulamadım hadi sevaptır be.


 
mmorpg'lerden nefret eden biriyim ona rağmen dc universe birazcık sarmıştı.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.01.14 18:21:50) 
onu bunu birak, morrowind oyna.


  • crazy frog  (25.01.14 18:21:52) 
Birkaç ay bekle TES:Online gelecek


  • tyraen  (25.01.14 18:28:04) 
@crazy frog elder scrolls şahane olsa da morrowind de nefis olsa da aradıgım sey degil maalesef cok sağlam pvp istiyorum

@proletarier aller lander vereinigt euch dc universe iyi aslında da elinde asası hedesi seksi büyücü görmedim mi ısınamıyorum ben o oyuna fetiş gibi bişey age of wulin de ondan olmamıştı sanırım:D ama tavsiye güzel saol (ayrıca abaza değil hatun kişiyim büyücü seviyorum sadece yanlış anlaşılmasın=)

@tyraen bekle bekle şiştim yee
  • thujone  (25.01.14 18:44:18) 
knight online hayat offline


  • GibsonRules  (25.01.14 18:48:57) 
allah o smite ın belasını versin kanser etmişti beni duymamış olayım=) ilk çıktıgında günlerce uğraşıp kuramamıştım kimse de kuramamış zaten o zaman daha da gözüm görmesin ama saol=)


  • thujone  (25.01.14 18:49:23) 
her ne kadar mmorpg olmasa da dayz öneriyorum. ucundan biyerden mmorpg de sayılır aslında :/
(standalone henüz yeterli seviyede değil,mod olan güzel)

  • tembel  (25.01.14 19:02:16) 
okuyan olursa diye yazayım dedim dayz ben de öneriyorum çok acayip daha önce oynadıgınız hiçbişeye benzemiyo harika bişey


  • thujone  (26.01.14 21:38:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.