[]

Ekşisözlükteki duyarsızlık

Abi kafayı yiyecem başbakanın ses kayıtları çıkıyor, bir ton olay var, yıkılması gerekir ortalığın, millet hala bruma, patlicanlıgil derdinde.

Bende mi bi yanlış var, niye böyle bu?


 
kanıksanmışlık bir toplumu içten içe yiyip bitiren bir kene gibidir. sence niye? çünkü hiçkimse şaşırmıyor. herkes kanıksadı.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (25.01.14 14:48:03 ~ 14:48:12) 
Abi çıldıracam bu ne saçmalıktır ya


  • cemlemikonusuyorsun  (25.01.14 14:49:41) 
azerbaycan da intihar eden çocuğun ardında bıraktığı nota bakıp, ahuhahah çohhh gomik şu azerice diyen adamlar var sen ne derdindesin ki..

sol frame deki gündemde kaç tane adam akıllı şey var ki zaten..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (25.01.14 14:58:30) 
sözlüğün geldiği noktanın göstergesi bu. kaliteli ve duyarlı, bir şeylerin farkında olan adamların koyacağı içeriği umursamayıp, ortalamanın altında bir dolu kullanıcının sözlüğe getireceği sayfa görüntülemesi sayısını önemseyen bir ssg olduğu sürece bu iş böyle gider.

ve evet genel olarak sözlük dışında türkiye halkında bir umursamazlık var. normal bir ülkede ortalığın karışması için birinin yettiği ses kayıtlarından 5-6 tanesi ortalıkta dolanıyor bir tane gazeteyi bırak muhalefetten bile ses çıkmıyor, çıkanı da mecliste dövüyorlar. ( bkz: bülent tezcan ) ha ses çıkmıyor da çok büyük bir hakaret aslında, çıkıyor da normal halka duyurulmuyor. neden? medya ve görsel-işitsel haber kaynakları bunların elinde. ortalama 10bin kişinin dolandığı bir sözlükte bile bu kadar ses çıkarıyor, türkiye geneline yayılmıyor ne ortaya çıkıyorsa.
  • sakabilmemneyi  (25.01.14 15:03:02) 
millet sıkıldı güzel kardeşim.

ben bi aralar çok ilgiliydim siyasete. ama artık izlemek istesem bile kapatıyorum. hep kısır döngü.
  • error522  (25.01.14 15:05:25) 
kelimeler kifayetsiz artik. gercekten ben de dedigin gibi yapiyorum. gittim patlicangil'in basliginin altina onunla ilgili bir sey yazdim ama tapelerle ilgili entry girmiyorum.
aslinda biraz da bekleyisteyiz ya. herkes goruyor ne oldugunu da bekliyor insanlar. yani tamam kasetler ortada da her seferinde de "oha yaa nasil yapmislar bunu" demek de sacma. heriflerin ne olduklari ortada zaten. sasirmiyoruz ki. bekliyoruz yalnizca.

  • bohr atom modeli  (25.01.14 15:17:12) 
Çok pembe bir senaryo çizebilir miyim?

Belki kahve kültürü gibi kendi aralarında konuşuyor rahatlıyorlardır. Ben ancak dışarıda pek bir şey yapmazsam veya konuşamazsam sözlüğe patlıyorum.
  • aychovsky  (25.01.14 15:20:58) 
ya arkadaş, eksisozluk u ne sanıyorsunuz siz ya? ergen yuvası olan bir yerden ne bekliyorsunuz?

ha başbakan ın ses kayıtlarına gelirsek, böyle yalan dolana iftiralara kimse prim vermez. sözlük bile vermiyor...
  • ne nicki be  (25.01.14 15:21:28) 
cunku bunlar kuru spekulasyon, harekete gecmek gerek, herkes elinden geldigince dunyayi degistirmeli.

yani facebooktan like etmek, sozlukte bahsetmek... bunlar duyurmak veya duygularini kusmaktan otede degil(ayrica sanal demek istiyorum).

asil tepkiyi desteklemedigin her neyse gercek hayatta desteklememekle gostermek zorundasin. o markalari tuketmemekle ya da kendi deneyimini, aklini, fikrini, yetenegini digerleriyle paylasinca oluyor bu da.

cok onemsiyorsan destekledigin partinin secim calismalarina yardim etmeyi deneyebilirsin. hicbir sey yapmamis olmaktan iyidir.
  • idexo  (25.01.14 15:22:55) 
hocam siyaset koca bir yalan topu, her parti birbirinden berbat işlere imza atmış durumda.

o yüzden siyaset denilen şey bir oyun, ciddiye alınabilecek bir şey değil, insanlar da zaten artık o kadar bıkmış, tiksinmiş durumdalar ki gördükleri şeyler bile ciddiyetini kaybetmiş durumda, başbakanın ses kaydının çıkması bile çok olağan geliyor çünkü bu adam herşeyin en iyisini ben bilirim diye sayıklıyor yıllardır.

bence artık herkesin psikolojisi o kadar deforme oldu ki 75 milyon çıldırmış insan kahkaha ata ata bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
  • Mackinaw  (25.01.14 15:29:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.