[]

Yurtdışından Bilgisayar Parçası Alabilmek

Selamlar, haswell işlemcili yeni notebook için yükseltme yapayim dedim. Bunun için bir adet ddr3l (ddr3 bellek elimde patlayınca kendisiyle tanıştım) bellek ve bir msata ssd almam gerekli. Belirlediğim ürünler de şu an bizim buralarda satılmıyor. Acaba şu 2 linkteki ürünleri nasıl getirtirim, amazon yollar mı, yollarsa gümrük işleri nasıl olur, alışverişçi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

www.amazon.com

www.amazon.com

 
bu urunler amazondan tr'ye gelmez. amerikada bir arkadasin varsa o getirebilir. onun disinda ebay'den tr'ye gonderim yapan saticilardan alabilirsin.


  • crucio  (25.01.14 11:22:08) 
bunlar gelir mi bilmem; ama elektronik de alabiliyorsunuz. onun için amazon'a değil de amazonglobal'a bakacaksın. orada varsa gönderirler.


  • mayeskuel  (25.01.14 11:35:20) 
Ebay'den birkaç satıcı buldum sizin önerinizle, satıcılarla görüşüp halledeyim diyorum ama gümrük kısmı nasıl olacak, takıldı diyelim prosedür nasıl işliyor? Çok cahilim bu konuda bir sürü forum çıkıyor google aramalarında, cevap bulamıyorum.


  • superior  (25.01.14 11:42:38) 
gumruge takilirsa vergisini odersin alirsin. yapcak bisi yok. urunlerin uzerine gift yazdirabilirsen takilma ihtimalini dusurur ama garantisi yok. tahminim bu urunler takilmaz. cunku piyasasi olan seyler degil. kendine aldigin cok bariz. ayrica limitlere de uygun


  • crucio  (25.01.14 12:32:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.