[]

Tüm anadolu yakası sabıka kaydı için kartal'a mı gidiyor? nerden alıcaz?

öncelikle günaydın,

Tuzla'da oturan biri sabıka kaydı için kartal adliyesine mi gitmeli acaba? Tuzla'da bir adliye vardı önceden, önünde hala polisler bekliyor ama napılıyor içerde hiç bilmiyorum. yerellerde bu naneyi alabileceğimiz bir devlet dairesi var mıdır?

e-devlet şifresi ile alınabiliyor, biliyorum.

 
kartal ya da çağlayan.
onun dışında yazmışsınız ama e-devlet ile bedava ve zahmetsiz.

  • ozdek  (25.01.14 09:14:45) 
evet kartal. işe giriş için e-devlet çıktısı kabul olmuyor.


  • r_u_h  (25.01.14 09:21:07) 
C Bölgesi Nöbet İletişim (Kadıköy-Ataşehir-Maltepe 303 38 32)

bu yukarıdaki numarayı; www.istanbulanadolu.adalet.gov.tr bu adresten bulup aradım.

Hafta içi bir gün adliyeye gelerek alabilirmişsin. Ayrıca Anadolu yakasındaki tek adliye Kartal'daki adliye. Sistem ortak olduğu için Avrupa yakasında da olsanız oradaki adliyeden de alabilirsiniz dedi.

Bir de e devlet şifreniz mevcutsa internet üzerinden alın onun da buradan alacağınızdan hiçbir farkı yok dedi.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (25.01.14 09:23:15 ~ 09:26:04) 
adliyeden alınca e-devletten alınanda olmayan bir doğrulama gibi bir şeyi var, bir de kaşe falan vuruluyor adam ne bilecek photoshopta yapmadığını.


  • r_u_h  (25.01.14 09:49:06) 
@ruh özellikle sordum ben de sizin gibi düşünerek kaşe falan gerekmiyor mu diye, hayır farkı yok dedi.


  • teoridefeminist pratiktegeysa  (25.01.14 09:51:02) 
girdiğim 2 işte de muhasebe adliyeden istedi. dediğim gibi adliyeden alınanda ekstradan bir bilgi var ne olduğunu tam hatırlamıyorum, ertelenmiş ceza gibi bir şey olabilir.


  • r_u_h  (25.01.14 09:58:31) 
şindi "160" ile konuştum, bu hat e devlet sistemi ile alakalı tüm soruları sorabileceğimiz bir hat bu arada.

aldığımız çıktı barkodlu olarak çıkıyormuş ve belgeyi verdiğimiz kurum kimlik numaramız ile aslını görüntüleyebiliyormuş, tüm kurumlarda problemsiz kullanabilirsiniz dedi.

kaşe, imza vesaire için adliyeye ya da başka bir yetkiliye imzalatmıyoruz yani doğru mu dedim ısrarla, evet sorunsuz kullanabilirsiniz dedi.

160'ı arayın, direkt olarak bu sorunun yanıtını duyuyorsunuz henüz birine bağlanmadan.

www.turkiye.gov.tr şordan bakabilirsiniz.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (25.01.14 09:58:33 ~ 09:59:29) 
e-devletten aldığını her yer kabul eder, kabul etmiyorsa kendi cahilliğidir.
e-devletten aldığın sabıka kaydının altında bir barkod numarası var, o numarayı e-devlet sitesine girdiğinde senin sabıka kaydının aslını da görür muhasebeci, yani photoshopla falan yapmaya kalkarsan elinde patlar. ayrıca herhangi biri senin sabıka kaydına ulaşmak istediğinde barkod numarasını bilmediği için kayda ulaşamaz.
e-devletten al ve muhasebeciye göster, bak bu numarayı şuraya girerek teyit edebilirsin de. laf anlamazsa da git seni işe alan adama anlat durumu, muhasebeci o zaman sike sike kabul edecektir.
uyuz oluyorum hiçbir şey bilmediği halde müdürlük taslayan muhasebecilere, sen de ol, alttan alma, tepene çıakr sonra, her yaptığın işe karışmaya başlar.. onun işini bile ondan iyi bildiğini göster ki, senin yaptığın işe karışmasın.
  • de jure  (25.01.14 11:14:21 ~ 11:14:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.