[]

nasıl olmuş volume 2

Filmimiz genç bir kızın heyecanla odaya girip bir kadın ve erkeğin altmış dokuz seksi icra etmesine tanık olur. Yaşadığı şok sonucunda kendisini çırılçıplak kumsala atar. Kumsalda bitkin halde yürüyen genç kızın adım atacak takati kalmaz ve yere yığılıp kendinden geçer. Yoldan geçen bir araba yerde yatan kızı görür ve durur. Arabadan hırpani görüşlü bir adam çıkar ve kumlarda yatan genç kızı kucaklayıp arabasına bindirir.

Evine gelen Mario ( hırpani görünümlü adam ) ev arkadaşı Bernardo'ya defalarca seslenir ve cevap alamayınca içeri girip Bernardo'yu uyandırır. Bernardo ve Mario Mario'nun kumsalda bulduğu kızı kanepeye koyarlar. Bernardo zavallı kız daha reşit bile değil ama ne hale gelmiş der. Genç kız ne olur yapma nazik ol Jorge ve Olga diye sayıklamaya başlar. Bernardo genç kızın uyuşturucu aldığından şüphelenir ve genç kızın kollarını inceleyip biri bu kıza uyuşturucu takviyesi yapmış der. Mario genç kıza kimsin sen diye sorar. Genç kız bir süre boyunca kim olduğunu hatırlayamaz ve sonra isminin Llian olduğunu ve Alman olduğunu İspanya'ya tatil amaçlı geldiğini söyler.


 
Yahu senin duyurularını bi süredir görüyorum; her gördüğümde de anlatım bozuklukları, belirsizlikler vs. görüyorum. Farkındayım, ilginç bir şeyler bulmak, bişeyler yapmak istiyosun, italyancayı hatmetmekle de ilgilenmişsin de şu Türkçe'yi bi toparlasan var ya bu girişimcilikle neler neler yaparsın.

Sorduğun soruya gelirsek;
Anlattığın kısım, bütünün bir taslağı veya özeti olmak yerine giriş kısmını anlatan bir fragman gibi olduğu için ben de fragmanvari yaklaşıyorum yazıya.
Ve bir senaryonun ilgi çekmek için cinsellik de cinsellik demesini (69, çırılçıplak kumsal vs) çok klişe ve can sıkıcı buluyorum. Eğer hikayen cinsellik odaklı değilse bunu bu "fragman"da da biraz sezdirmelisin bence, daha güzel olur.

Ek olarak, konu an itibariyle ortalama B sınıfı filmlere çok benziyor. Ona hareket katacak, hikayeyi sıradanlıktan ve klişelerden sıyıracak bir şeyler icat edip eklemelisin bence.
  • tembel  (25.01.14 01:31:02) 
Bernardo,

biri bu kıza uyuşturucu takviyesi yapmış

yerine

gıza oroyin yüklemişler Maryo baba!

desin orda...
  • compadrito  (25.01.14 05:14:18 ~ 06:26:33) 
uyuşturucu takviyesi ne yahu :) narkotik polisinin olay raporu mu bu? niye 69 yapanları görünce kendinden geçiyo? hem uyuşturucu almış kendisinin de katılması lazım.


  • r_u_h  (25.01.14 09:45:50) 
genel olarak yazım iyi mi kötü mü


  • Sandman  (25.01.14 11:30:58) 
çok kötü be hacı


  • GibsonRules  (25.01.14 11:44:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.