[]

Birden Çok Hayatınız Olsaydı?

Birden fazla hayat yaşayacağınızı bilseydiniz ne yapardınız? Var olan hayatınızı nasıl geçirirdiniz? Daha az panik yaşar mıydınız? Diğer hayatlarınızı nasıl değerlendirirdiniz? Birinci hayatınızda edindiğiniz bilgi ve tecrübeleri 2., 3.hayatlarınızda bilincinizde taşımak ister miydiniz? Teşekkürler.




 
İki hayatımda birbirinin tam tersi olurdu. Birinde iyilik diğerinde kötülük.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (24.01.14 21:54:15) 
iki hayatımı birbirine bağlardım ben.
mesela daha sonraki ben'in alması için bir yerlere hayat hikayemi yazardım filan, ya da hazine saklardım bir yere...

  • etna  (24.01.14 21:58:26) 
karakter özelliklerimden çok azını değiştirip gerisini aynen alırdım. şimdikinden biraz daha farklı yaşardım, küçük değişiklikler yapardım. tecrübemi, bilgimi bilincimde taşırdım.


  • rock n roll  (24.01.14 21:58:57) 
Her seferinde sıfırdan başlamak isterdim.


  • immortal  (24.01.14 22:02:09) 
Tabii ki daha az panik yapardım. Yapmak istediğim çok şey var, şimdi hepsini tadımlık yapmak zorundayken diğer hayatlarımda tadını çıkara çıkara yapardım.

Bu hayatlar süreklilik içinde olabilirdi yani 300 yıl yaşanılabilirdi. Ya da her 10 yıllık periyodu 30 yıl şeklinde yaşayabilmek isterdim.
  • sharon and hope  (24.01.14 22:03:52) 
@fordaytobreak, neden birisinde örnek teşkil etmek istiyorsun? Ve neden birinde duygularını salıp içinden geldiği gibi davranıyorsun? Sonuçta hangisi seni daha mutlu ederdi?


  • hulahop  (24.01.14 22:11:11) 
bunu daha önce bir yerlere yazmış olmalıyım, bana zaten birden çok hayatım varmış gibi geliyor. saçmalık oysa, ama öyle hissederek yaşıyorum. bir yerde yanlış yaptıysam ve düzeltilemeyecek bir yanlışsa o, "neyse, bir sonraki seferde doğrusunu yaparım" diyorum. ve gerçekten o an için bir sonraki sefer varmış gibi hissediyorum. sorunlu olabilirim :)


  • devilred  (24.01.14 22:12:44) 
birinde dener diğerinde uygulardım.


  • zlatanibrahimovic11  (24.01.14 22:26:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.