[]

youtube a video ekleme

youtube a 1 saat uzunluğunda 442 mb boyutundaki bir belgeseli ekleyeceğim. bunun boyutunu kaça ve nasıl indirmeliyim. windows movie maker çalışmıyor. cafcaflı olmayan, sadece video yu parçalayıp, boyutunu da küçültebileceğim bir program tavsiye edin lütfen. dire link daha bir hayırlı olur; çok sağolun.




 
10' üzerinde de videolar olabiliyor. ama nasıl yapıyolar bilmiyorum. 20' civarı vid'ler gördüm.


  • can see  (27.05.07 00:57:44) 
galadnikov teşekkürler önerin için ama virtualdub çalışmıyor; alternatifi nundub da çalışmıyor. bütün codecler yüklü olmasına rağmen abidik gubidik hata veriyor kendisi. lütfen bi yardımcı olun be abiler ablalar.


  • comptrol  (27.05.07 01:04:10) 
arkadaşlar, yardımlarınız için sağolun ama bu video dünden beri beni uğraştırıyor ve halledemedim. haliyle de vazgeçtim upload etmekten. upload etmeyi düşündüğüm belgesel ise buydu:
www.eksisozluk.com

tekrar teşekkürler.
  • comptrol  (27.05.07 12:49:29) 
director accountuyla olmuyor mu ? videonun senin olması gerekiyor galiba tek kısıt o olsa gerek.


  • ozdek  (27.05.07 22:16:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.