[]

Prof Saracoğlu

Eşim tutturdu franchise alalım diye. bilenler vardır, sizce iş yapar mı ekmek yenir mi bu işten?

bilmeyenler için: prof saracoğlu, organik bitkisel ürünler (yağlar, pekmezler, çaylar, şampuan, temizlik malzemeleri vb) satan bir dükkan.

uzmanlar için detay:
30.000 tl isim hakkı
75.000 tl ürünler
+ dükkan, kira, tabela masrafları.
yer: yeşilköy, florya bölgesi.

ne dersiniz?

 
Saraçoğlunun yayınına katıldığı programların izleyici analizlerini bulup sonucu düşündüğünüz bölgeyle kıyaslayın derim.


  • armagan  (24.01.14 16:50:46) 
ürünlerin kar marjı nedir? yaklaşık olarak 110.000tl ne kadar süre'de geri kazanılabilir?

bunlara dikkat etmek lazım. ayrıca bence üşenmeyip, bu tarz iş yapan bir dükkan bulup samimi bir şekilde muhabbeti sağlayabilirseniz, getirisi neymiş görebiliriz.

bu aralar evet çok moda, bitkisel ilaçlar, gündüz kuşağında sürekli dönüyor tv reklamları, programları ama insanların bu ürünlere satın alma eğilimi nedir? bunu öğrenmek lazım bence.
  • 1tam1ayran  (24.01.14 16:54:24) 
önümüzde kriz varsa patlayabilir bu yatırım. gerçi patlasa da florya ahalisi batmaz batarsa esenyurt batar küçükçekmece batar..


  • tek millet tek dil tek yuzuk  (24.01.14 17:02:34) 
hayır, hiç girmeyin derim. marka hakkı için 30.000 tl zaten başlı başına hayır dememe yetiyor. ürünleri bilmiyorum ancak zaten bitkisel ürünlere merakı olan insanlar aktarlardan alışveriş yapıyor.

saraçoğlu'nun izleyici kitlesi emekliler ve ev hanımları değil mi? onlar zaten çarşıyı pazarı çok iyi biliyor. ayrıca gidip saraçoğlu markasına para vereceklerini düşünmüyorum.

tabi bu sadece benim fikrim.
  • m e l t e m  (24.01.14 17:56:02) 
saracoglu isim hakki 30 bin lira etmez diye dusunuyorum arti gidin bir saracoglu magazanin yakinina butun gun takilin geleni gideni gorun giren kac kisi birsey alip cikiyor bunlari gozlemleyin en az bir haftaici bir de haftasonu tam gun izleyin eger mumkunse dukkan sahibiyle gorusun. 150 bin e yakin bir yatirim bedeli var bu isin acikcasi ben bu ise girmezdim ki ben ne islere para yatirdim :) neyse fastfood sektorunde daha cok aliyorsun koydugunu ona da bakabilirsiniz.


  • nekodunlangafana  (24.01.14 19:50:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.