[]

Bilkent hazırlık bölümü test okuyanlarla ilgili

Selamlar ,
Kız arkadaşım bilkent cope sınavına girdi 81,5 aldı geçme notu 83.5 demişlerdi.

Hata yaptık diyip dört yanlış bir doğruyu götürür dediler ve notu 74.25 yapıp geçme notunu 75 yapmışlar.

Şimdi bu sarpa saran işler için ne yapmamızı önerirsiniz? Sınavın tekrar okunması için dilekçe verdik okuyan kişi 0.75 puan verir mi?

Vermezlerse bu çocuk oyununa dönen olay sonucu psikolojisi dağılmış kız arkadaşımın hakkını savunmak için ne yapabilirim?

 
Bilkentli değilim ama test olduğu için okuyan kişi ekstra puan veremez bence. Ayrıca zaten her 2 şekilde de kalmış, o yüzden hakkı savunulacak bir durum göremedim. Ha, topluca bütün öğrenciler böyle iş olmaz, sınav tekrarı olsun diye başvururlarsa o zaman belki bir şeyler olabilir.


  • whoosie  (24.01.14 16:42:41) 
cope sınavının içeriğini bilmiyorum ama test dışında writing, speaking, listening notlarından birini 1 puan yükseltebilir ama bence de yapmazlar.


  • ontheroad  (24.01.14 16:46:16) 
varsa rektörlükten ya da etkili makamlardan bir tanıdığınız halleder. yoksa davaymış filanmış falanmış zor.


  • klassno  (24.01.14 16:46:55) 
sınav öncesi 4 yanlışın bir doğruyu götürdüğüne dair bilgilendirme varmıydı yazılı ya da sözlü olarak? ordan yürünebilir mi?


  • 1tam1ayran  (24.01.14 17:00:17) 
Abicim daha dün açtın aynı konuyu :P

senin sinirini bozmak için demiyorum ama bilkent'te öyle kalan insan cok. istisna değilsiniz. ve bu güne kadar itirazla falan durumu değiştiren görmedim, ki bu da garip değil çünkü o zaman tonla insanı geçirmeleri gerekir diye biliyorum. benim sınıftan bir kızda 0,5'le geçemediydi, annesi babasını liseliler gibi okula getirtip baya bir uğraşmıslardı ama olmadı. yarım dönem sonra bölüme girdi ama. acık söylemek gerekirse hiç bir işe yaramaz, dediğim gibi seni üzmek için demiyorum. olursa ama haber verirsin zira bilkent tarihine adını altın harflerle yazdırmıs olursun. bundan cok daha hafif seyleri bile siklemiyor rektörlük fln, hep bir ''öğrencinin bileceği iş, yapaydı edeydi'' havası var. bosuna uğraşmayın derim.

not: ayrıca bilkente kafam girsin. 1.5 yılım daha kaldı sonra kurtuluyorum buradan. hazırlıkta böyle az farkla bilerek bırakan o kadar şerro var ki inanmassınız. bazıları zaten hazırlığa para harmanlama merkezi diyor.
  • fransızkalanadam  (24.01.14 17:00:22 ~ 17:03:35) 
Bence cope'ta 74 puan alan bir insanın bir dönem daha okuması onun hayrına olur çünkü o sınavda bu puan gerçekten çok düşük. Kız arkadaşının üzülmesi gereken bir durum yok bir dönem daha okusun hazırlık. Bu arada bilkentte o notu yükseltmen imkansız. Sakın yukarda yazdıkları gibi rektörle falan iletişime geçeyim demeyin azar işitirsiniz.


  • fuerteventura  (24.01.14 17:09:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.