[]

elma krom işe yarıyor mu?

selam arkadaşlar,

var mıdır bu elma krom'u kullanan? işe yarar mı hakket?


 
sizi şöyle alalım:
www.kadinlarkulubu.com

  • clementine  (13.05.09 00:40:11) 
eczacı yakınıma kilo aldırdırığına dair şikayetler gelmiş, geçen gün konuşmuştuk.


  • pozitif dusunce de kazanir  (13.05.09 01:26:51) 
baska bir duyuruya yazmistim. tekrar yazmaay usendim, copy paste'liyorum:


bakin soyle dusunun, fazla kilolu olmanin saglik uzerinde yuzlerce olumsuz etkisi var, kalp, dolasim sistemi zorlaniyor, iskelete asiri yuk biniyor, obez insnalarin kanser olma riski bile daha fazla. yani kilolu olmak kotu bir sey. sizce insanalara zarar vermeden gercekten zayiflatan bir sey olsaydi, doktorlar butun obez hastalarina bu ilaclari yazmaz miydi? bu tur para tuzaklari en iyi ihitmalle paranizi cope atip moralinizin bozulmasina en kotu ihtimalle de ciddi saglik problemlerine yol acar. icinde ne var ne yok bilmeden, ali bu haplari kullanamk bence hic akil kari degil.
  • okuryazar  (13.05.09 02:16:51) 
keşke yarasa da, 50-60 kağıtla herkes fazlalıklarından kurtulsa. karşı komşum anlattı: kardeşini nöroloğa götürdüğünde beyninde ödem oluşan bir kadın hasta varmış bekleyenler arasında. doktorun ilk sorduğu sorulardan biri lahana veya elma&krom haplarından kullanıp kullanmadığı olmuş. cevap olumlu.

ben şahsen işe yarayıp yaramadığından çok, böyle bir yan etkisi olma ihtimalini merak etmekteyim. çatır çatır satılıyor çünkü. bu arada, aynı komşu bu aralar popüler zayıflama tekniklerinden birinin lavman olduğunu söyledi(oha). neyle, nasıl bilmiyorum, bilmek de istemiyorum. bir süre sonra delinen bağırsak haberleri falan görmeye başlarız ortalıkta herhalde. ama bu elma&krom'u pek öven seda sayan'ın dizlerine bile estetik yaptırdığı söylenmişti zamanında. o yüzden yarar-zarar dengesi bir yana, samimi de gelmiyor bu tarz ürünler.
  • tarantinoesque  (13.05.09 02:51:28) 
Kromun iştah kapadığı doğrudur, profesyoneller içinde krom ürünü kullananlar var. Ama ona bile çoğunluk tarafından "gereksiz" gözüyle bakılır. Bunun dışında da elma krom ürünlerinden hiçbir şey beklemeyin.


  • hiko seijuro  (13.05.09 03:18:36 ~ 03:19:25) 
okuryazar, doktorlar zaten obezite hastalarına destek olarak haplar veriyorlar. tiroit hormonu gibi... hani ilaç kullanımı zaten var...
sağlıklı olduğunu iddia etmiyorum ama, tiroit bezlerinizi fazladan çalıştırmanız kilo vermenizi sağlar...
levotiron, tefor gibi ilaçları kullanmak bu ne olduğu belirsiz zayıflama haplarından daha mantıklı hem de çok daha ucuz
  • ilse  (13.05.09 09:37:58) 
Merak edip araştırdım geçenlerde.Pubmed' de DNA hasarı yaptığına dair bir iki yayın okudum. Aman uzak durun..


  • triacilgliserol  (13.05.09 15:00:09) 
alli hariç hepsi yalan
(bkz: alli)

  • demlikposet  (13.05.09 18:28:32) 
(yukarıda bir başlığa da yazdım)
ev arkadaşım kullanıyor iki haftadır, hiç bir işe yaramadı :)
iştahını da kesse keşke :P
  • aithra  (13.05.09 23:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.