[]

Versatil Kalem Önerisi ?

Elimde olmayan sebeplerden ötürü graph1000, rotring 600, pilot shaker, pilot H (bunlar nasıl yazılıyor bilmiyorum) marka-model kalemlerim artık bende değiller :)

Bana verilen daha doğrusu sağolsun, bende kalan tek kalem salak scrikssler ve zebra'nın draftx midir nedir o modeli.


Yeni bir kalem alayım artık diyorum ama 1 tane alabiliyorum sadece o yüzden bütçenin pek üst limiti yok, tabi ama kalem olduğunu gözden kaçırmadıkca.

Çizim kalemi olması önemli değil, zaten not tutmak için kullanacağım ama şekli benim için önemli. böyle elimde rahatça çevirebileyim, ağırlık dağılımı uygun ve güzel birşey olsun istiyorum. Türkiyeden alabileceğim önerileriniz var mı ?

 
yine graph 1000 alıp kullan derim. (tabii eğer aynı kalemden bahsediyorsak, siyah olan for pro yazan model hani)
bugüne dek elimden düşüremediğim tek kalem. tek geçerim.

  • bir fincan kahve ile film izlemek  (24.01.14 01:17:09) 
www.kalemcikirtasiye.com

her türlü işini görür. yazmalık çevirmelik. dayanıklı da. yay sistemi de var.
  • icim urperiyor  (24.01.14 01:25:06) 
faber castell tk fine vario kullanıyorum ben. ilkini 4 sene kullandım kıramadım, evimize misafir gelen bir bacaksız kaşla göz arası 4 senelik kalemi ortadan ikiye ayırmış. nasıl yaptığının sırrı hala çözülebilmiş değil. yine aynısından aldım.

ez cümle, biraz ağırdır fakat kalitelidir.
  • papillon7  (24.01.14 01:29:07) 
icim urperiyor'un dediği kalem çok güzel de -bu arada selam! :D - ben de kullanıyorum ama ellerin küçükse -mesela ben 1.53 boyunda bir insanım ve ellerim çocuk eli gibi. 6 yaşındaki kuzeniminkinden birazcık büyük- zor oluyor o kalemi kullanmak, tombik çünkü.

ben çizim yaparken faber castell grip 1347 -model olarak bu da, bunun 0.5'i işte- kullanıyorum. yazı yazarken içim'in dediği kalemi kullandığım da oluyor, faber'in tri-click olanını kullanıyorum - galeri.uludagsozluk.com evet başlık çok manidar :D -, sınavlarda aşırı derecede hızlı yazmamız ya da derste aşırı derecede hızlı not almamız gerekiyor -tıpta okumuyorum ama öyle bizim bölüm (-_-) - bu kalem çok hafif, çok daha rahat çoğu kaleme göre bir de yuvarlak olmadığı için içim'in linkindeki faber gibi, ele daha rahat oturuyor bence.

amma da kalem kritiği yaptım haa!! ama benim için de önemli takıntılıyım çünkü.

bir de pentel fiesta da hafiftir, onu da tavsiye ederim bak: www.kirtasiyecim.com
  • pasp  (24.01.14 01:58:46) 
Faber castell grip, grip plus ve icim urperiyorum'un dedigi kalemler bana cok agir geliyor ya. Hepsi var bende.

En guzeli, rotring rapid. Super. Agirligi falan. Eli yormuyo da. Faber castell'in ucgen olan o modellerini tavsiye etmem...

En guzeli bu: www.pencils.jp
  • barbara herhalde barbara manken olan  (24.01.14 10:42:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.