[]

enpara.com kullanıcıları bi gelin la :)

bu kart teslimi nasıl oluyor?
sözlükte baya geyiği yapılmış, yok oturmuşlar, çay içmişler, sohbet-muhabbet.
,
kapıdan sözleşme imzalatıp gidiyorlar demi?
2 dakikalığına bile olsa eve alamam.
,
gelen elemanlarla ilgili de şöyle güzel, böyle yakışıklı vs..
size nasıl biri geldi?

 
40lı yaşlarda bi kadın geldi. içeri almak zorunda değilsin zaten. anlayışla karşılıyorlar. bende alamamıştım. ev müsait değildi. napim arkadaş :)

kalem ve defter hediye edip gitmişlerdi. 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.
  • kambocya diasporasi  (24.01.14 00:59:45) 
30 40 yaslarinda bi kadin gelmisti. guzel sayilmazdi.

sehirdisindan geldigi icin bir kac kere aradi yol tarifi almak icin altina araba da vermemisler kadin 1 saat uzakliktaki sehirden geldi sonra bi de yarim saat dolmusla eve kadar geldi. kapida 2 dk da halletti iceri girmedi.
musait degil dersiniz olur biter
  • babamasoliimbananickaldirsin  (24.01.14 01:30:09) 
35'inde bir bey geldi, içeri aldım, pek de kibardı, 15 dk falan sürüyor maksimum zaten. Neden kesinlikle eve alamıyorsunuz anlamadım, sizin işinizi yapmak için geliyorlar sonuçta.


  • whoosie  (24.01.14 09:20:42) 
25 yaşında sarışın bir hatun geldi. çok konuşuyorlar ya bıdıbıdıbıdı beynimi sikmişti. ama olsun. ben dışarda buluşmuştum ev müsait değil dedim evime yakın bir yer söyledim -çünkü onlar da adrese göre ayarlıyorlar günlerini- öyle olunca bi sorun olmadı. hatta özür diledi böyle bi şeye beni mecbur bıraktırdığı için.


  • kablelvuku  (24.01.14 09:32:57) 
Bir kadın bir adam geldiler işyerime.
Çok yoğundum ve önümde beni bekleyen 5 kişi vardı. durumu gördüler.
zaten her şeyi internetten okuduğumu söyledim.
sözleşmeyi hızlıca imzaladım.
toplamda 5 dakika bile sürmedi.
  • cliquot  (24.01.14 10:18:24) 
@whoosie alamam işte... tamam işimi yapacak ama sonuçta 1 sözleşme imzalanacak, tanımadığım insanı neden içeri alayım?


  • livaneli kadir  (24.01.14 12:23:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.