[]

imdaaaat her kalemimi agzina sokan arkadaslar:(

Okulda toplu calisirken genelde 1-2 kisinin kalemi olmaz ve birilerinden isterler. İste o birileri hep ben oluyorum lan yeter. Kalemin varminin cevabina yok diyemedim hic ve hep yedek kalemim vardir. Bu kalem isteyen sahislar erkek arkadaslarim olur hep.
Butun verdigim kalemleri hepsi agzina sokuyor!!!11 o agzina goturdugu an butun dunyam yikiliyo lan. aglamakli oluyorum. kalemlerim guzel mi kokuyor ondan dicem ama oyle bisey de yok. Bogazlarina kadar indircekler kalemlerimi nerdeyse. Cok rahatsizim bu durumdan ustelik hemde titizlik hastasiyim:( gidip kalemleri cope atmak istiyorum. Kullanmaktan tiksiniyorum resmen. Kalemleri agizlarina goturdukleri zaman onlarin ustune atlayip bogazlamak istiyorum.
Kalemi versem dert vermesem dert.

Nasil soyleyebilirim ulan agzina sokma mi diyim kalemimi?

Edit1: fazla kalem goturmek zorundayim cizim yaptigimiz icin.
Edit2: ben kadin,onlar erkek


EN BUYUK VE EN ONEMLİ EDİT 3:
Eminimki burda da vardir boyle arkadaslar. Yapmayin bunu nolr artik ya dikkat edin boyle seylere. Cok rahatsiz oluyoruz, igreniyoruz. Sizin kalemlerinize biz yapsak hosunuza gider mi ha? Gider mi soyle........

 
bişey deme, at çöpe hatta sen atma o atsın. bizim gibi çok titiz insanların işi zor.


  • rock n roll  (23.01.14 16:57:28) 
arkasını bantla (:


  • melancholia  (23.01.14 16:58:26) 
gidersin yanına. "ulan ağzına sokma kalemimi" dersin. çok zor değil. hatta "bir daha ağzına soktuğunu görürsem onu alır sana sokarım" dersen daha etkili olur.


  • sarhosken alinan hesap  (23.01.14 16:58:43) 
cinsiyetin? arkadaşlarının cinsiyetleri? bunlara bağlı olarak değişebilecek bir şiddet kalibresinde konumlandıracağın bir konuşma yapmalısın bence. söyle yahu ben de hiç hoşlanmam kullanmam bir daha o kalemi:/


  • mayaa  (23.01.14 16:59:23) 
erkeksen "gel burda daha kalını var onu al" de. pis şakalarla muhattap olmamak için bırakır.


  • john lee hooker  (23.01.14 16:59:29) 
Onlar için ayrıca yedek kalem taşı, kullanmadığın, ağıza sokmalık. Bırak onlar düşünsün, daha önce Recep mi sokmuş ağzına, Hüseyin mi...


  • mindwars  (23.01.14 17:14:26) 
ne kadar uyarirsan uyar, eger oyle bi aliskanliklari varsa degisteremezler. kendimden biliyorum. o kalem illa agiza girecek. baska turlu konsantre olamiyorum.

iki cozum var.
1. millete verecegin kalemleri ayri biyerde sakla ve hep o kalmleri dagit baskasina. sen kendi kalemlerini verme. ayni kalemler agizdan agiza dolassin.

2. uclari puskullu, suslu, kalemler var. onlardan al, agizlarina sokamasinlar.
  • nicki martin  (23.01.14 17:15:38) 
Hiç bu şekilde diyaloğa girme bile.

Direk kalem falan verme. Hic muhattap da olmazsın.

Ya da üşenmem diyosan, iki tane kurşun kalem al ya da dandik kalem. Kullanmadığın kalem olsun. İstediklerinde onları verirsin. Kim isterse, o iki kalemi verirsin dönüşümlü olarak. (KENDİM YAPTIM ORADAN BİLİYORUM)
  • barbara herhalde barbara manken olan  (23.01.14 17:17:20) 
cicili bicili kız kalemi al pembeli falan, o kalemleri ver, bırak onlar düşünsün gerisini.


  • killerbee  (23.01.14 17:18:52) 
bu kadar mühimse verme arkadaşım amma abarttın yahu.
soksun yani ne var, çok rahatsızsan ya vermezsin ya da kolonyalı mendille silersin.

temizlik hastası olsan sorduklarında sallamaz yanıtsız kalırsın zati.
bu kadar düşme bu türlü şeylerin üzerine.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (23.01.14 17:19:57) 
ağzına sokanı gördüğünde "olm daha sabah ali ağzına sokmuştu o kalemi, zaten herkes ağzına sokuyo benim kalemlerimi, kim bilir kaç kişinin tükürüğü var kalemlerimde" de. bi daha sokmazlar sanırım.


  • r_u_h  (23.01.14 18:09:20) 
kalemlerinle kulağını temizle öyle ver.


  • beter olun  (23.01.14 18:11:41) 
Bu oral donem ile ilgili bir durum. Nesneleri agza sokma ihtiyaci ozellikle fallik etkisi yaratanlari.

Bu sekilde aciklama yap bir daha agzina sokan olmaz. Fallik ne oldugunu anlamazlarsa detaya in.
  • bilan  (23.01.14 18:13:03) 
Ben de aynı şekilde elimden kalemin düşmediği bir iş yapıyorum ve tabi ki herkes fazla kalemin var mı diye soruyor. Benden kalem istemeyin diye diye alıştılar artık. Verme. Vermeme sebebini de açıkça söyle. Bunda çekinecek hiçbir şey yok ki. Sinir oluyorum böyle insanlara.


  • amelie poulain  (23.01.14 18:25:11) 
Kalemlerin arkasına oje falan sür,ağızlarına soktuklarında o iğrenç tadı alsınlar,belki vazgeçerler.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (23.01.14 18:54:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.