[]

kan terlemek

çok dramatik geliyor değil mi?

kollarımdaki gözeneklerimde kırmızı benekler gördüm ve dikkatli bakınca kan olduğunu farkettim. daha önce yazın çok karşılaşmıştım bu görüntüyle. yeni değil yani bende. belirtmek gerekir mi bilmiyorum, beyaz tenliyim.
uzun zaman sonra salonda spora başladım bunun etkisi olabilir mi bilmiyorum..

nedir sizce sebebi?

 
kanama bozukluğu ilgili hastalıklar böyle de belirti verebiliyor hematoloji kliniğine gidin.


  • neferkitty  (23.01.14 14:58:53) 
benim de kollarımda minicik minicik binlerce kan beni var. ya da ben onları ben sanıyorum.
çok yakından bakmazsam belli olmuyorlar ama. piksel boyutunda böyle.

  • inawen  (23.01.14 15:00:35) 
@inawen aynı benim de öyle. ama silince geçiyor. kurumuş kan yani bendeki.
@neferkitty uzun süredir düzenli kan değerlerim kontrol ediliyor. hiç bir anomali görünmeden de böyle bir sorun olabilir mi?

  • shubulubapshubaptishaluva  (23.01.14 15:03:22 ~ 15:04:21) 
deriyi sıkınca kan çıkması gibi bir şey yok bende. yani pixel boyutunda kırmızı benekler var. tırnağımla kazıyınca geçiyor. ama bende kansızlık yok yani hatta baya ortalamanın üst yarısında değerlerim. pıhtılaşma zamanına da bakılıyorsa genel testlerde, ki hatırlamıyorum tam, onlarda da bi sorun yoktu.


  • shubulubapshubaptishaluva  (23.01.14 15:18:54 ~ 15:23:01) 
hee, benimkilerden kan çıkmıyor. öyle derinin altında duruyorlar.


  • inawen  (23.01.14 15:22:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.