[]

spor yaparken sıkılmamak için neler yapıyorsunuz?

yani müzik dinlemek, dizi-film izlemek gibi. siz ne yapıyorsunuz?

yeniden spora başladım evde eliptik bisiklet ufak tefek aletler var. dün müzik açtım ama baydı bir süre sonra, spor için güzel bir playlisttim de yok. dizi izleyeyim dedim ama alt yazı verimli okunmuyor ekran uzak kalıyor :( paraya kıyıp büyük bir ekran mı alsam 42inç falan diye düşünmedim değil ama. almasam çok iyi olur.


 
3 tane müziğim var onlar çalar bittiğinde koşu programım biter sonra diğer hareketlerime geçerim.
Müzikler kısa müzikler değil. beni gaza getiren sıkmayan müzikler.

  • basond  (23.01.14 11:41:12) 
janis joplin dinliyordum sadece


  • jamalbsf  (23.01.14 11:43:28 ~ 14:52:21) 
spotify'ın listelerinden gaza getirici bi gym playlist'i açıyorum. fitness yapıyorum zaten 45 dakikada hemen bitiyor.

spor yaparken mesajlaşmak, set aralarında 1 dakikadan fazla dinlememek lazım. vücut ısısını korumalı yani.
  • eurhka  (23.01.14 11:44:44) 
  • [silinmiş]  (23.01.14 11:53:11) 
@douchebag
homer haklı çok sıkıcı ya :D

  • yue  (23.01.14 12:05:25) 
yue, adam çözmüş olayı :))

benim koşu playlistlerim var, koluma taktığım ipodla çok zevkli oluyor. bu arada ben koşmaya bayılırım, hiç sıkılmam, saatlerce koşabilirim.
  • [silinmiş]  (23.01.14 12:14:20) 
@douchebag
haklısın koşunun öyle bir yanı var ama ben dizden ameliyat oldum iyi gelmiyor o yüzden en fazla eliptik bisiklet. yüzmeyi çok seviyorum ama o da evde olmuyor.

  • yue  (23.01.14 12:18:23) 
bisiklette kitap okuyordum.


  • puc  (23.01.14 12:33:23) 
Kendine challenge belirle. Yaptığın egzersizlerde belli hedefleri geçmeye çalış. Hep aynı yapıyorsan sıkılırsın.


  • arnold schwarzeneger  (23.01.14 12:44:57 ~ 13:01:44) 
ben genelde dışarıda koşarım. şehir merkezi olduğu için felaket bir trafiğin, kalablıkların arasında koşuyorum. vahşi doğa şartlarına hayatta kalmak için sürekli gözlerim açık olduğundan hiç sıkılmam :D
diğer yandan parka gidersem koşmaya, müzik dinliyorum.
müzikte sıkıyor tabi. önlemek için iyi bir playlist olması lazım.
nokia mixradio var telefonda. çevrimdışı listeleri var.
evde wifi bağlıyken telefona indir diyorum. koşarken radyo dinler gibi listeyi dinliyorum. her seferinde çok güzel yeni parçalar çıkıyor karşıma. ya da nostaljik parçalar. sürpriz oluyor, eğleniyorum :D
  • cliquot  (23.01.14 12:59:36) 
spor yaparken sikiliyorsan sporu bir zorunluluk olarak goruyorsundur.

motivasyon almak icin muzik dinlersin o ayri, ama sikilmamak icin tv izlemek, kitap okumak mantiksiz isler.
  • bigl0rd  (23.01.14 13:10:35) 
@bigl0rd
doğru diyorsun da sıkılıyorum ne yapayım mecbur yapmayınca olmuyor.

  • yue  (23.01.14 13:14:50) 
sevdiğim grubun/şarkıcının youtube'dan konserini bulup izliyorum. acayip gaz veriyor. :)


  • skinoskesama  (23.01.14 13:46:42) 
kendime küçük sürprizler khazırlıyorum.


  • mirac  (23.01.14 13:47:51) 
kanka spor yaparken sıkılmak nasıl oluyor onu çözemedim ben. sıkılıyorsam o sporu/hareketi yapmam ben. atıyorum -sıkılıyorsam- bisiklete binmem de koşmaya çıkarım gibi. ikisi de kardiyo netice itibariyle.
sporu çok seviyorum. spor yaparken müzik dışında hiçbir şey tercih etmiyorum. müzikler de hardcore oluyor biraz. metal, hard rock, dubstep gibi.

  • papillon7  (23.01.14 21:06:25) 
-Youtube`a yaptığım sporun adını yazıp sonuna "Motivation" ekliyorum. Güzel videolar çıkıyor. Mesela erkeksen ve fitness benzeri bir şey yapıyorsan Marc fitt diye bir oğlan var muazzam vücut yapmış. Kıskanıyor yani insan. Onu izleyip gaza gelebilirsin.
-Türkçe dublajı mükemmel olan filmler var. Animasyon filmler mesela. Madagaskar falan favorimdir. Asterix ve obirix görevimiz kleopatra benzeri bi film vardı, erkan can falan bir sürü kişi geyiğine seslendirmişler. Ortaya eğlenceli bir şey çıkmış. Bu tarz filmleri izleyebilirsin. Dövüş kulübünün türkçesi de fena değildir.
-Sevmediğin birisi varsa onu dövdüğümü hayal ediyorum. Önce kendi kendine dövüşmek çok malca geliyor ama emin ol çok işe yarıyor. Geçen müdürün ağzını burnunu kırcam diye bir yardırmışım sorma gitsin. Ter içinde kaldım.

Genellikle bunlar işte. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Harpp  (23.01.14 21:27:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.