[]

Saçım neden bu kadar kuru?

Soru başlıkta, ha bi de sert ve çok dolaşıyor.




 
vitamin, mineral eksikliği, saçla çok uğraşmak (fön, perma, kimyasal vs.), tiroid hormonunun azlığı aklıma gelenler. seninki hangisi nereden bileceğiz? her şeyi denedin olmadıysa bir cildiyeye görün


  • fallopian  (23.01.14 10:22:24) 
şampuandan sonra saç kremi kullanabilirsin.


  • sayns  (23.01.14 10:29:18) 
genetik, cildin kuru, sıcak su kullanıyorsun vb.


  • hasmetizm  (23.01.14 10:31:44) 
Genetik. Ama daha az şampuan kullanabilirsin, her duşta sampuanlama mesela. Sonra serum, maske ıvır zıvır kullanabilirsin, bol bol sıvı almayı da unutmamalısın.
Ben kendimde direk bir çözüm bulamadım, ama her gün şampuanlamamak ve az kimyasal içerikli şampuan kullanmak işe yarıyor sanki. Serum ve maskeler görüntüsünü toparlıyor, kuru ele el kremi sürmek gibi.

  • urasil  (23.01.14 10:48:38) 
kıvırcık saçlı mısın ? Genelde kıvırcık saç daha kuru ve sert olur. Şampuanını değiştirebilir, banyoda ılık veya serince bir su kullanabilir, kuruturken yüksek ve uzun süreli ısıdan kaçınabilir, haftada bir saçına nemlendirci maske yapabilir veya banyodan sonra saçına hindistan cevizi yağı sürebilirsin.(çok az miktarda ve diplere gelmeyecek şekilde )


  • bir supangle olsa da yesek  (23.01.14 11:05:35 ~ 11:06:58) 
Daha çok boyattıktan sonra böyle oldu, ince telli saçım ve siyah şu an. Önerebileceğiniz bir bakım ürünü var mı bunun için?


  • megerse  (23.01.14 17:14:17) 
Ne yazık ki ince Telli saçlarda da bakım maskeleri yağları ağır duruyor, tüm markalar çok güzel vaatlerde bulunuyorlar ama henüz ne yazık ki memnun kaldığım bir ürün olmadı, ki en yüksek segmentten en market ürününe kadar her şeyi denedim.
Tavsiyem dibine yağ sürme, bakım maskesi niyetine, sonra onları kafadan çıkarmak için yıkıyoruz daha kurutuyor.
Bir süre saç maskesini haftada 3-4 güne çıkarabilirsin, saç kremi yerine onu kullan hatta, kuaför öyle tavsiye verdi, tavsiye ettiği ürün de loreal professional, şampuan maske ve iksir gibi bir adı olan serumdu, almadım.
Havluyla kurutmak uçlarına kurutma makinasını tutmamak da gerekir.
  • urasil  (23.01.14 17:30:22 ~ 17:31:24) 
  • me  (23.01.14 17:39:27) 
Doa kozmetik - hindistan cevizi yağı (banyodan sonra saçının uzunluğuna göre çok az miktarda, (çay kaşığının ucuyla veya en fazla yarım çay kaşığı) elinle eritip, saç boylarına sürebilirsin.

Doa kozmetik - keratin maskesi ( haftada bir veya iki gün , temiz ve nemli saç boylarına bolca sürüp en az 5 saat bekletip, güzelce duruluyorsun.)
  • bir supangle olsa da yesek  (24.01.14 14:43:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.