[]

Ukrayna'daki olayları kısaca özetleyip, takip edebileceğim yer söyleseniz?

Çok güzel olur. Kim kimi, kim neyi savunuyor. Tek olay AB ve Rusya arasındaki bölünme mi? Onun dışında hükümete karşı bi birikmiş kin mi var?

Ve olayları takip ettiğiniz yerler var mı? Ayıca fotoğraflar da.


 
ben burayı takip ediyorum.

twitter.com
  • tepedeki psychedelic adam  (23.01.14 09:58:46) 
öncelikle şunu söyleyeyim, bu protestocular sağ kanattan. bizdeki gibi sol değil. anlamadığım bir şekilde bizdeki solcular oradaki protestoları destekliyorlar sırf onlar da sol görüşlü diye. aslında şu an protestoların en güçlü lideri konumundaki parti bizim mhp gibi bir şey işte. komunist parti ve diğer sol partilerin bu protestoyla bir alakası yok. aslında her şey yeni başlamadı. birkaç yıl önce rusların çoğunlukta olduğu bölgelerde rusça da ana dil kabul edilebilir şeklinde bir yasa çıkardılar. kusra bakma tam ne olduğunu ben de bilmiyorum ama buna yakın bir şey. bu sene olayların başlama sebebi ise ukrayna hükümetinin avrupa birliği'yle olan süreci askıya alması. bunun sebebi olarak da rusya ve putin'in baskısı olarak görülüyor. ilk roundu rusya kazanmış, ab kaybetmiş gibi gözüküyor. ukrayna ab için bir kayıp değil ancak rusya'nınki bir güç gösterisi bir yandan.


  • ack3000  (23.01.14 15:30:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.