[]

PTT yurtdisi kargo

APS olarak pek guzel yolluyorum da, tarifelerinde yer alan "kucuk paket" klasmanindan bir gozluk yollamaqk istedigim zaman bana "abi o yok, kargobura fiyati bu iste. bak hatta 1 kiloya kadar degismez, 1.5 olsa ne kdr artar" falan gibi de ders veriyorlar.

sanirim her subesi deneyimli degil. kucukpaket klasmanindan bir sey yollayan avr mi yurtdisina?


 
Ban maltepe PTT Kargo şubesinden 400 gr lık paket gönderdim ve çok ta komik bir ücret ödemiştim. 1 kg zorunluluğu yoktu. Tartıp gramıyla bilmem nesini çarpıp fiyat yazdı memur. Göndereceğim eşyaya göre kutular biraz büyüktü onunda içini gazete kağıdı ile doldurmuştu. Bence başka bir şubede şansını dene. Memur gıcıklık yapmış olabilir. Not: benim gönderdiğim kargo kayboldu, 1 buçuk aydır arıyorlar,bu da bilginize:)


  • maymuncuq  (12.05.09 17:46:07) 
ben hollandaya 1kg dan daha hafif bir paket yollamıştım, sirkeciden. tartıp ona göre fiyat söylediler, gayet de uygundu. 1 hafta içinde ulaştı. yalnız kırılacak gibi narin birşey yollamayın diye tembih etmişlerdi bana görevliler, haberiniz olsun. kapalı çarşıdan da yapıyorlar.


  • oyle birsey yok  (12.05.09 18:03:21) 
sanirim sistemi tam oturtamadilar gercekten de. ben cerkezkoy tekirdag subesinden denedim de oyle dediler. mektup postasi diyip de anlatamadim derdimi. yarin bir de istanbuldan deneyeyim.

@maymuncuq

sen de keske gonderini sigortalatip, kaydettirseydin. hem netten takip ederdin, hem de zararin tanzim edilirdi.
  • nochristrequiress  (12.05.09 18:11:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.