[]

Nicolas Jaar sevenler baksın

Bu şarkı size ne hissettiriyor? Cinsiyetinizi de söylerseniz sevinirim.

www.youtube.com



a*

 
starts out with the feeling of an overgoing process of a desired goal of some kind, like climbing a mountain, step by step, with no panic and finally when it happens, even it was hard and long, you succeed but you feel sad and lonely.

standing alone on the cliffs of the world
no one ever tends to me
  • crenshaw  (22.01.14 16:41:30) 
erkek, hiçbişey anlamadım

müzisyenim kendimde ama bana göre değil hocu
  • GibsonRules  (22.01.14 16:42:56) 
@crenshaw
harika açıklamışsın, benim hissettiğim de buna yakın. Bütün bunların yanında öfke ve affedememezlik de mevcut ekstra olarak.

@GibsonRules
o yüzden Nico sevenler baksın dedim :) Biliyorum hemen alışılmıyor, özellikle elektronik müzik dinlemiyorsan.
  • acelemvar  (22.01.14 22:38:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.