[]

yazıcı, tarayıcı

çoğunlukla siyah beyaz çıktı için kullanılacak lakin arada kaliteli renkli çıktı da alabileceğim, fotokopisi, tarayıcı ve başlıkta da belirtildiği gibi yazıcı özelliği de olan cihaz bakıyorum. ama neredeyse nelere dikkat etmem gerektiği vs konusunda pek bi fikrim yok. 450-500 tl ye kadar uygundur. karşılaştırmam için model yazarsanız pek bi memnun olurum :)




 
www.bitmeyenkartus.com.tr
300 tl wifisi de dahil. bilmem kaç bin sayfa basan mürekkebi de içinde.

  • ozdek  (22.01.14 13:04:31) 
bi arkadaş da mx 515 i önermişti onun için bi fikrin var mı ??


  • ear quessir  (22.01.14 13:05:50) 
bitmeyen kartuşlu falan alacaksan canon alma sıkıntı çıkartıyor. 5 tanesini çöpe attım, hep aynı nedenle. Bunun yanında epson 1,5 yıldır çalışıyor.


  • cursor  (22.01.14 13:06:12) 
Sorun çıkartma riskini göze alabiliyorsanız bitmeyen kartuşlu alabilirsiniz ama ben onlarla uğraşamam, tak deyince yazacak tuk deyince tarayacak derseniz hiç o işlere girmeyin. Dikkat etmeniz gereken en büyük şey kartuş/toner fiyatı. İcabında alırken 100 lira fazla verirsiniz ama kartuş parası onu 4-5 ayda çıkartır kâra bile geçirir.


  • onexey  (22.01.14 13:13:38 ~ 13:14:16) 
yani şöyle söyliyim bu konu hakkındaki bilgim sıfır :)o nedenle sorun çıkarmayacak olan seçenekler tercihim tabii ki. onlarca seçenek onlarca marka var. dediğim gibi belirli modeller belirtirseniz çok sevinirim.
bitmeyen kartuş olması şart değil. hani 3 ayda alacağım çıktı, fotokopi sayısı 150-200 ü bulur bulmaz. 3 sayfalık fotokopi için yarım saat beklemekten ya da okula 1 saat önce gitmekten sıkıldığım, yer yer bilg başında okumalarımı yapmaktansa koltuga geçip okumak, altını çizme de kolaylık olsun diye alınan bi ürün olacak.

  • ear quessir  (22.01.14 13:22:25) 
515 de olabilir. sonuçta montajı düzgün yapıldıktan sonra bitmeyen kartuş iyidir. siz bıdı bıdı edenlere bakmayın benim de ilk bitmeyen kartuş tecrübem kötüydü. sonra düzgün montaj yapan birilerini buldum sorunsuz kullanıyorum.
canon un nesi sıkıntı çıkarıyormuş bilmiyorum bende de canon mevcut üçüncü senesine giriyor. bitmeyen kartuşçular da bunu öneriyor ve takıyorlar.
epson da alabilirsin o da iyidir ama canon kötüdür demek yanlış.
kolay dolan kartuş diye bir olay daha var ona da bakabilirsiniz. benim bir sonraki alacağım yazıcı öyle bir şey olacak sanıyorum. bitmeyen kartuş güzel de çok yer kaplıyor.
  • ozdek  (22.01.14 13:23:14) 
aylık bol bol çıktı alan birisiyim ve canon bitmeyen kartuşların özellikle tank dolumlu olanlarının siyah kartuş ucu çok geçmeden bozuluyor. bu daha çok canonların besleme sistemlerinin buna uygun olmaması ile alakalı birşey.

ancak epsonların, kolay dolan kartuşları da
www.goprint.com.tr

kendinden orijinal tanklı modelleri de ne kartuş tanımama ne de kartuş kafası bozulma gibi sorunlarla uğraştırmadı.

son 1 - 1,5 yılda şimdi baktım 6 inkjet 2 de lazerjet yazıcı almışım.

lazer de hiç birisi eski mf serisi canon un yerini tutmadı brother da hp de dolum toner yüzünden sorun çıkardı ama canon hala taş gibi

inkjet de ise 5 canon attım orjinal tanklı epson hala devam ediyor. baştan pahalı gibi gelse de farkı çıkartıyor.

bu arada evde de dolan kartuş kullanıyorum, 2 ayda 1 top kağıt bitiyor daha 2 yıl önce aldığım dolan kartuşlar ve şu iki mürekkep setini kullanıyorum hala.

www.goprint.com.tr
www.goprint.com.tr

ne kuruma var ne başka birşey.

senin söylediğin sayıdaki çıktı için de tanklı bir ürün almana gerek yok. dolan kartuş da işini çözer bu nedenle çok fonksiyonlu bir ürün alacaksan

www.goprint.com.tr

sadece yazıcı istiyorsan şunu
www.goprint.com.tr

öneririm.

bu arada elimin altında olduğu için bu siteden yazdım, diğer benzer sitelerde de aynı ürünleri bulabilirsin ben evde bx305FW kullanıyorum ama artık o satılmıyor sanırım göremedim.
  • cursor  (22.01.14 14:05:47 ~ 14:37:13) 
tek tecrübem epson xp700 ve kolay dolan kartuş.

kartuşları 3-4 kez tekrar doldurdum, hiç bir sıkıntı çıkarmadı şimdilik.
  • marido  (22.01.14 14:49:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.