[]

sizce şu an tivi almalı mı yoksa beklemeli mi?

şimdi yeni ev düzüyoruz malum tv'de almak lazım. biraz karışık anlatıyorum iyi dinleyin;

şimdi malum 1 şubatta taksit sayısı azalacak ama mart nisan gibi de tivilerin yeni modelleri çıkacak. ama linkteki kampanya gibi 5+1 sinema sistemi hediyesi de olmayacak. ama aynı tivinin mart-nisan gibi yeni modeli çıkınca fiyatı düşecek ya da şu an vereceğim fiyata bir üst modelini almış olacam.

tv; www.vatanbilgisayar.com


şimdi ben ne yapayım;

1. oha olm manyak mısın 12 ay taksit+sinema sistemini kaçırma ne yapıcan yeni modeli o kadar fark olmaz al şimdi

2. olm manyak mısın bekle mart nisanda al yeni modeli hem de taksit azalacağından fiyatlar da düşer paşa paşa kullanırsın

hangisini yapayım

 
Dolar, euro almış başını gidiyor aynı fiyata üst modeli alabileceğinin garantisi yok şuan. Tv benim için elzem ihtiyaç dersen şimdi al. Olsa da olur olmasa da dersen bekle yeni seri geldiğinde inanılmaz düşeş bir alet düşerse al. Bunun riski çok ama onu da belirteyim.


  • onexey  (22.01.14 12:15:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.